Odpocznij, co ci szkodzi ;)
Ja miałem omamy wzrokowo-słuchowe tylko raz. Po 24 godzinach wciągania bez przerwy i braku snu. Tego typu ciągi bez snu już zaliczałem, ale tylko raz miałem takie jazdy. Bardziej mnie to bawiło niż martwiło.
Po 40 miałem juz omamy słuchowe i wzrokowe, dalej były odpady od rzeczywistości.
Siedząc z kumplem zaczynałem mówić o sprawach zupełnie innych niż zwiazane z sytuacja.
Siedzimy na miejscówce, nagle zaczalem mowic o tym gdzie postawilismy auto i kiedy wracamy do domu, oraz za ile przyjdzie Anka.
Wszystko to było kompletnie dziwne, bo bylismy 100m od domu bez auta i bez zadnego kontaktu z jakąś anką.
Po 5 min odzyskałem świadomość i sam się sobie dziwiłem jak to się mogło stać....
Nie podobało się.
LucyintheSkywithDiamonds pisze:Old Death pisze:Nie rozumiem walenia mefa w samotności. Pierwsze kilka razy mi to sprawiło jakąś przyjemność, ale potem była już zerowa. Wolę zdecydowanie 100mg w towarzystwie niż 1g w samotności.Kamilthc pisze: Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
Ja ćpam mefa tylko w domu przed komputerem. A dziś dokładnie poszedł gram cały w samotności. Nie jestem bynajmniej wjebana w napierniczanie mefedronu. Po prostu nie mam na miejscu ćpających znajomych (chyba, że od wielkiego dzwonu trawę ). Spotykanie się osób zrobionych czymś z trzeźwymi jeśli w ogóle, to porażka z kolei. Najlepiej to w domu z kimś kogo bardzo lubisz dobrze jest wciągnąć, wtedy lubisz tę osobę jeszcze bardziej i pragniesz otworzyć przed nią swoje naćpane wnętrze.
ja sam nie raz sobie robilem cwierc jakiejs soli ( charge , CL , escobar ) w domu przed kompem do tego jakies palenie i bylo ok :) podobnie z LSD :) nie zawsze trzeba wszystko robic grupowo skoro samemu mozna tez sie swietnie bawic sluchajac muzyki czy grajac w jakas gierke :)
ale nie grama calego.... albo jak feciarze.... ze siedza nawachani scierwem z 12 godzin :) trzeba znac umiar , aha niewiem jak mozna sie wjebac w scierwo napierdalajac je codziennie zeby normalnie funkcjonowac.... jedyne co codziennie moge to jarac 24/7 :) a nosy ( koks lub dopalaczowe zaminniki ) od czasu do czasu.... chociaz mam kilku znajomych ktorzy sie wkrecili w te Kokolino itp zamienniki jak w fete...
wydajac na to astronomiczne sumy + dodatkowo w srodku nocy leciec po zapasy bo juz sie skonczylo... to bez komentarza zostawiam... niemowiac ze oni za te nosy oddaja rowniez swoje przedmioty np buty :| dla mnie to porażka ale to ich wybor... a juz widac po nich ze sa wypaczeni a wkrecili sie w to tak ostro przed sylwestrem i do teraz ( czyli ponad pol roku ) sa juz uzaleznieni ( wczesniej jedyne co to ziolo palili ze mna bo ich czestowalem.... ) a tu nagle poznali owoc zakazany ( no nie do konca :) ) i sie wjebali tak ze zachowuja sie jak feciarze...
kamil92 pisze:witam, mam takie glupie pytanie, a mianowicie tak z 3 dni temu jak bylem zajebany to walnalem sobie dość sporą kreske, wszystko było zajebiscie az do drugiego dnia.. na drugi dzien nie wiem wogole skąd zdetwiala mi cala noga z przodu od kolana w dól..mam tak do dzisjaj tylko juz troszke przeszło.. zejdzie to zdrętwienie do końca? jakies witaminy wziąść czy co ? miał ktos tak? :scared:
Witaminy? Lepiej okłady z błota- może i nie pomogą ale przyzwyczaisz się do ziemi.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.