Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
FGZ pisze:
Kurwa ludzi trochę litości, bo w tym wątku niedługo będziecie pisać ze macie zaparcia po kodeinie i wysrać się nie możecie...
Bo TY stary doświadczony ćpun potrafisz sobie radzić w trudnych sytuacjach kiedy mózg tak panikuje że nie ma mowy o racjonalnym myśleniu , tudzież stan fizyczny pogłębia ten stan.
I oczywiście wiedziałeś jak sobie radzić z tą sytuacją na samym początku przygody z dragami %-D bez pytania kogokolwiek ... mój ostatnio OFF w tym temacie ;-)

ps. siedząc całkowicie na trzeźwo sam sobie nie mogę się nadziwić czemu doszło do takiej sytuacji
  • 1 / / 0
Witam,

wczoraj troche zaszalalem z cholernymi dopalaczami (nigdy wiecej!) a konkretnie to doves, nie wiem moze mam jakas nadwrazliwosc na te gowna bo swoje w zyciu przecpalem (co prawda lata temu) ale faza mnie przerosla i wezwlem karetke. Wczesniej nic nie pilem, ale w zeszlym tygodniu bralem tez gowno na ketonach, a dwa dnia wczesniej palilem THC.

Pojechalem wiec na pogotowie, tam wysiedzielm 2 godziny w poczekalni (nie bylo lekko) i jak juz lekarz laskawie mnie przyjal faza troche zeszla i bylo nawet ok. Odeslali mnie do domu i jakos przezylem (strasznie balem sie zasnac). W ogole zlapalem straszna panike, ze umre. Bolala mnie prawa reka, tak jakby dretwiala, jakby nie dokonca byla sprawna.

Dzisiaj od rana jest juz znacznie lepiej, co prawda cisnienie mam nadal wysokie 150/80 puls w granicach 70, ale ja mam takie zawsze, tzn. gdzies od roku :-/ Teraz jest wieczor a ja mam znowu schizy (po tej wczorajszej akcji wywalielem cale gowno ktore mialem do kibla (bylo tego sporo) i obiecalem sobie wziasc sie konretnie za siebie! Nie chce umrzec. Cholernie sie wczoraj wystraszylem. Zona pojechala do rodzicow na tydzien i jestem sam w domu, to mnie jeszcze bardziej przeraza, nie ma z kim pogdac, komu sie wyzalic, nikt nie wezwie karetki jesli ja sam nie dam rady! Teraz boje sie polozyc spac, piszczy mi w uszach (mysle ze to od cisnienia), prawa reka jest nadal taka troche jakby zdretwiala, troszke cisnie mnie w skroniach, poca mi sie lekko dlonie, i jeszcze cos mnie cisnie w klatce (moze to zgaga, mam nadzieje). Wczoraj balem sie usnac, dzisiaj mam dokladnie to samo. Boje sie umrzec podczas snu. Po tym wczorajszym incydencie przewartosciowalem cale swoje zycie, i przysiegam: zmienie sie! Chyce tylko zyc.

Mam pytanie, wyczytalem ze ASPIRYNA pomoze na rozrzedzenie krwi (to przed stanem zawalowym) ale nie mam w domu ani jednej tabletki. Sklepy sa juz pozamykane. Mam jednak ALKA SELTZER, sklad maja niby podobny. Moge to wziasc zamiast apiryny? Blagam pomozcie, jestem sam jak palec :-(
Uwaga! Użytkownik maon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
zrób sobie melisy albo mleczko z midem ;-)
  • 10 / / 0
Hej!
Sytuacja wygląda tak:
bardzo silny ból głowy po amfetaminie, wymioty, przyjęta godzinę temu. Skąd ten ból? Czy trzeba się martwić? Pacjentka przyjmuje SSRI (citalopram). Proszę o szybką pomoc!
  • 2 / / 0
raz miałem podobną sytuacje,wogule ta feta była jakas inna tak jebała ze przesmierdły mi ciuchy jak ją niosłem do chaty,walnąc w nocha niebylo mowy bo na bank bym sie zrzygal,20 min po zarzuceniu jebs jakbym dostał z młota w łeb i fala goraca az spanikowalem pomeczylem sie godz z tym bulem a jak opadł dałem kreske w nos i było juz spoko :-D
  • 1 / / 0
Ból z tyłu głowy ? Pewnie nadciśnienie tętnicze. Raz po raz też mnie to dotyka. Do reszty wole się nie ustosunkowywać gdyż nie jestem pewien czy są to normalne objawy "przeżarcia" , czy może coś poważniejszego. Ktoś inni Ci na pewno lepiej doradzi.
  • 10 / / 0
Ja się położyłam, ból był tak silny, że nie byłam w stanie wykonać nawet najdrobniejszego ruchu. Po godzinie, byłam juz tym cholernie zmęczona i zaczęłam rzygać jak kot. Wiem, że po przedawkowaniu amfetaminy można dostać małego wylewu. Czułam się fatalnie, więc przystałam na propozycję kolegi zwrócenia się z prośbą o pomoc do pogotowia, żeby sprawdzili jak tam ten mój czerep. Tomografia nic nie wykazała i całe szczęście, ale bardzo zastanawia mnie dlaczego tak się poczułam. Jak weszła mi kroplówa z przeciwbólem poczułam się jak nowo narodzona, bo poza rzyganiem i tym bólem (ale naprawdę cholernym) wszystko było ok: żadnych problemów z oddychaniem, normalne bicie serca, tętno mierzone w karetce 50 (zaskakujący wynik jak na dużą ilość amfetaminy). Sama nie wiem, moze to przez SSRI.
  • 162 / 1 / 0
ej ej spaliłem trzy lufki mieszanki 'kosior' strasznie wali mi serduducho, mam totalnie czerwone oczy, trzęsą mi się ręce. wkręcam sobie czy jest źle?
  • 2775 / 39 / 0
kingofthebongo pisze:
mam totalnie czerwone oczy, trzęsą mi się ręce. wkręcam sobie czy jest źle?
To jest rzeczywiście kryzysowa sytuacja %-D
Kanabinoidy powodują obniżenie poziomu glukozy we krwi. Zjedz coś słodkiego, połóż się i przeczekać. Twój nick sugeruje, że masz ogromne doświadczenie w paleniu. Mimo tego, że są wakacje to poucz się troszkę. Obojętnie czego. A we wrześniu wypierdalaj do szkoły %-D %-D %-D
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
3.5g paracetamolu na raz. Waga 85kg. Jest jakies zagrozenie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.