Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 91 / 1 / 0
Apropos opalania lufy, czy dobrze kiedyś czytałem, że 1 zesmażona lufeczka wychodzi jak 50 paczek wypalonych szlugow dla płuc? :huh:

Napierdalają mnie strasznie po lufie, co prawda jak wspomniał mkvs dym jest zajebiście słodko-zajebisty :gun: ale posmak w ustach po wypaleniu zostaje wfuj czasu, nawet listerine nie pomaga %-D
  • 130 / 1 / 0
jak hodujecie lufe po kilka g to sie nie dziwie, ze pelno jest tam smoly i smak ujowy
ja zawsze sciagne te 2 buszki z 2 stron po spaleniu 1-2 nabic coby sie dojebac i jest si
  • 3854 / 315 / 0
Po 2 szkłach to gówno jest a nie opałka. Chociaż są sprzęty, co potrafią się sowicie osadzić na kolbie, po tylu wbiciach.
  • 81 / / 0
Po pakiecie dobrego palenia już rura jest fajnie zapierdolona, aż miło opalić ;)
  • 920 / 163 / 0
rysiek jes miszcz.
  • 1229 / 180 / 0
Moja najlepsza tuba była po około 7-8 gietach, z tydzień ją męczyłem i chodziłem uśmiechnięty :)
  • 509 / 2 / 0
O, bo właśnie opalam, i mam pytanie:
Mogłby mi ktoś z naukowego punktu widzenia wytlumaczyć, dlaczego dym z opału leci jeszcze długo długo po zaprzestaniu grzania ? ;>
  • 4024 / 371 / 951
Szkło cały czas oddaje smole ciepło?
  • 509 / 2 / 0
Zajebiście, dziękuję ;-)
  • 305 / 2 / 0
hahaha a czemu szklo parzy jak przestało sie je podpalac? :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.