4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 374 / 951
unrealism pisze:
@TheQ
Coś ci tak w sekrecie, po cichu powiem. ONI zaczęli rzucać różnymi nazwami z tego względu, że większość pod wpływem mefia wymyśla tysiąc nazw własnych w ciągu godziny.
E, mów za siebie, ja tam w życiu mefedronu nawet na oczy nie widziałem.
  • 1522 / 73 / 0
Co się stanie jak siurniesz 0.75g - 1g ?
Ostro Cie wypierdoli, dostaniesz oczopląsu, będziesz mieć takiego suchara w mordzie, że nie będziesz mógł się wysłowić :D
tekst powyżej =/= prawda
  • 28 / / 0
KrzychuPL7 pisze:
Dobra o czym my wgl gadamy opowiadajcie o jakiś fajnych tripach czy ktoś z was przyjebał w nocha 0,75g albo 1g?? chodzi mi o takie osoby które w miare ostro wypierdala po 0,25g chce wiedzieć czego mam sie spodziewać przy dawce 0,75g czy to nie będzie przedawkowanie?? lepiej całe 0,75g donosowo czy 0,25g donosowo i 0,5g doustnie??
Po gramie w nos prawdopodobnie umrzesz, albo wylądujesz w szpitalu. Jak już chcesz zapodawać takie ilości to to 0,5 do gęby i 0,25 do nosa, ale to i tak jest w chuj... Chyba że masz ogromną tolerkę, albo żenionego mefa.
  • 481 / 6 / 0
Albo klame jak ramie a tak powaznie to jest debilstwo,gowno sie wchłonie przez naczynia bol chyba zabije a splyw na90% chawtowanie spowoduje nie mowiac o podraznieniu gardła spuchnietych migdałach i to co splynie do zoładka tez go popiesci fajnie
Normalnie masakra,za fetowych czasow ludzie to naprawde pion tzrymali w porownaniu z tym co teraz no ale moze zawodnik konkretny i da luzem rade. Wezcie to nagrajcie dla potomnych gdyby jednak sie zdecydował %-D
  • 119 / 2 / 0
Po 0.75-1.0g będziesz wyglądał jak potwór, jeśli oczywiście przeżyjesz.

mefotwór
  • 634 / 4 / 0
trass pisze:
Po 0.75-1.0g będziesz wyglądał jak potwór, jeśli oczywiście przeżyjesz.
Ja po 100mg boje sie spojrzec w lustro a co dopiero wystawiac sie na widok publiczny :scared:

Nie wpierdalajcie 1g mefa na raz, bo to do niczego nie prowadzi, pomijajac smierc / szpital. Po co ?
  • 1169 / 17 / 0
ABY WPISAĆ W ĆPUŃSKIM CV SOBIE JAKO NOWE DOŚWIADCZENIE I UMIEJĘTNOŚĆ PRZETRWANIA W EXTREMALNEJ SYTUACJI !
  • 138 / 2 / 0
Ja zawsze walę po 400mg i jest git. Faza wyjebana konkret, ja jestem panem :D
  • 2179 / 31 / 0
Cannabizzz776i99 pisze:
Gwynnbleid pisze:
oo już widze że żywot mefedronu będzie krótki. Już jest artykuł w gazecie, zaczyna sie znów nagonka. Pewno z rok sie jeszcze utrzyma.
Artykuł w gazecie to przedruk z angielskiej prasy, a mefedron jeszcze u nas trochę pożyje, chyba, że dopalacze umieszczą go w stacjonarnych.
hehehe wiele sie nie myliłem ;P

posty z marca 2009
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2010 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 60 / 2 / 0
Dobra na początek spróbuje 250mg donosowo i 250mg doustnie i sie zobaczy ale narazie kaske musze zebrać bo sam nigdy nie ćpam zawsze musi nas być minimum 3 osoby
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.