świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Czyli ze imaoB(selegilina) + bupropion + buspiron + memantyna + Ew. L-DOPA + ew. fluoksetyna + ew. MDPV + ew. ALC moze byc calkiem dobrym polaczeniem?
Jak sadzicie?
@UPDATE
Pilna wiadomość: do kuchenki dokręciłbym sprężony DiCyjanoAcetylen- temperatura spalania 5000*C. Rekord Księgi Guiness'a najgorętszego płomienia ! Temperatura powierzchni Słońca wynosi - moi mili Padawani - 5500*C
Koniec pilnej wiadomości.
Podajemy komunikat specjalny: Stan Darmowy u Twojego Dilera - zadzwoń i sprawdź JUŻ TERAZ !
@UPDATE
Prosimy dzwonić pod ogólnopolski, darmowy numer telefonu 997
niebieskinamiestnik pisze:Jak widzę Twoje logo Jogurt to kurcze musimy na to piwo koniecznie!
Co do mnie, wracam do kuracji klomipraminowej, klomipramina mnie strasznie na cpanie nakręciła (to jest hujowe, jem andydepresanty > nakręcam sie na ćpanie > biore benzo i sie wszystko pierdoli) i mimo ze wiem co sie ze mna dzieje, to beztrosko połączyłem z alkoholem. Jak wpadnie troche kasy moze jakis suplement dorzuce.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Citabax 20mg dziennie raz
Spamilan 5mg 2x dziennie
poprawy brak
Lydia pisze:celowo zjadłam keidyś około 4 opakowań (do konca nie pamiętma. mogły to byc 4 opakowania, ale równie dobrze 3,5lbo 5) perazyny cyzli ~4op.*20tab.*25mg=200mg.
ogólnie rzecz biorąc cąły czas spałam - nie potrafili mnie odbudzić, bo powieki same opadały a i siedzieć czy ustać nie umiałam, za każdym razem gdy wstałam po kilku krokach mdlałam, nie umiałam sie utrzymać na nogach, potem do szpitala mnie wywiexli i jeszcze przez jakieś 2 dni nie potrafiłam dłużej ustać - po kilku minutach mdlałam. wzrok mi zjebało na tyle, że przez jakis tydzień nawet gazety przeczytać nie umiałam.
gratuluje, a bliskim współczuje tych przeżyć
rage13 pisze:teraz jestem na fluo 40 mg, mircie 30 mg, kloimipramina 30 mg, i zamierzam dodać jeszcze jakiś na dopaminę. do tego racze sie jeszcze klonami, baclofenem, tramadolem. :-D
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.