Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 183 / 4 / 0
Dołączam do powyższych pytań dwa od siebie:

- czy oprócz skóry również białka oczu i dziąsła bywają żółtawe?
- czy na tyle dużo ćpasz by rozwalić sobie wątrobę? Jak długo i jak często ćpasz? I co? Jakie bierzesz leki? Jak długo?

To wygląda na jakiś typ niewydolności wątroby lub żółtaczki. Stawiam na to drugie.
  • 913 / 39 / 0
alimerth pisze:
To wygląda na jakiś typ niewydolności wątroby lub żółtaczki. Stawiam na to drugie.
Ty, a jak brat i kumpel złapali od niego tę żółtaczkę?
  • 183 / 4 / 0
Kazik pisze:
Ty, a jak brat i kumpel złapali od niego tę żółtaczkę?
A może było na odwrót? Mogli wspólnie coś zjeść, skorzystać z tego samego ręcznika, widelca, jeden mógł napić się po drugim, etc. Jeśli dobrze pamiętam niektóre wirusy atakujące wątrobę przenoszą się drogą kropelkową. Naprawdę można tu dużo spekulować...
  • 1098 / 7 / 0
Zapomnialem calkiem o tym poscie, ktory napisalem tutaj...

Chwile po napisaniu, wyszedlem na spacer aby dotlenic sie troszeczke, jednak w pewnym momencie poczulem, ze cale nogi mi sztywnieja... W tym momencie szybki powrot na chate i 999 wybity... Przyjechali, trafilem na pogotowie i okazalo sie, ze to byla jakas lekka przypadlosc psychozy typu tej amfetaminowej.

Zazwyczaj potrafie sobie ladnie radzic z takimi sytuacjami, ale ten przypadek mnie przerosl... Prawdopodobnie przez naczytanie sie tego belkotu na necie jaki to NRG-1 niebezpieczny jest, a jego wlasciwosci paranoiczne zrobily juz swoje.

A swoja droga... zjazd masakra.
  • 7 / / 0
Witam nie jest to sytuacja kryzysowa ale jednak chciałbym sie dosć szybko dowiedzieć .
Piszę to o tym bo między innymi po to jest to forum dlatego z góry dzięki za drwiny itp. :P
Ogólnie rzecz biorąc troche przesadziłem ........
w piątek wstałem o 7:00 ok 9:00 zrobiłem opalik. Potem 2 piwka jakieś gówno z kolekcjonera chyba konkret (0,25) na 3 osoby Do całej mieszanki doszła wódka nie pamiętam ile, znowu piwka około 17:00 przyjołem kreseczkę Fetuni ok 300-400 mg jakąś godzinę później ok 250 mg (też fety).
Generalnie chodzi mi też o sen jak już pisałem wstałem o 7:00 w piątek, spałem dopiero w sobotę rano 3 godziny 9:00-12:00. wieczorkiem impreza ale już lajcik ten sam konkret z kolekcjonera i pare piwek
zasnołem po powrocie do domku w niedzielę o 8:00 obudziłem się o 17:00. Do tej pory nie śpię
w sumie to w 3 doby spałem jakieś 12 godzin

Nie wiem nic dlatego tu piszę :P
wiem że to w porównaniu z inymi postami tu to chuj ale ja nie muszę być taki zebisty jak inni kazdy ma inny organizm i mam zasrane prawo sie przejmować
ogólnie przeżyłem ale pytam czy tego typu akcję są w miarę bezpieczne ?? tj. czy nie przekręce sie od tego
  • 3854 / 316 / 0
Ludzie przeżywali o wiele większe hardkory.
ogólnie przeżyłem ale pytam czy tego typu akcję są w miarę bezpieczne ?? tj. czy nie przekręce sie od tego
Do końca bezpieczne nie są. Trzeba zawsze założyć jakieś ryzyko. I tak masz raka i umrzesz.
  • 2497 / 50 / 0
Niespanie szkodzi na beret, jak masz zamiar spac raz na trzy dni przez kilka lat, to szykuj sie na alzheimera, psychozy i generalne zjebanie. W tym momencie moge ci jedynie zaproponowac, zebys poszedl spac(jak nie mozesz, a nie masz zadnych usypiaczy, to poszedlbym do apteki po aviomarin, albo kodeine, ale lepiej avio), chyba, ze dalej chcesz nie spac, to powinienes sobie podac oreksyne, najlepiej dozylnie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
no narazie lajcik troche pospałem ale jeszcze muszę zadowolić mój żołądek, przez weekend mało co jadłem
ogólnie to dzięki :o)
  • 111 / 1 / 0
ciężkie dni przed wyjazdem za granice owocowały codziennym 16dniowym ciągiem od tak zwanej "pizdy" czyli upodleniu się byle czym byle do spodu (bez kolejności ale w grze brały udział feta (dobrej jakości) , mj codziennie , mieszanki ziołowe z dopalaczy , amfibie ** , koko , masa alkoholu przy tym , wiadomo po fecie jarać się chce to i szlugów poszło w chuj ) .
Od wczoraj próbuje się wyrwać z ciągu i co się dzieje po wymuszonych 5 godzinach snu:
serce kurewsko nie równo pracuje, bolesne kłucie, zawroty głowy , apetyt w miarę , zasnąć nie mogę.
Ale się wjebałem , najbardziej boje się o to serce i tu pytanie co mi szybko pomoże wrócić do stanu normalności??
  • 1067 / 206 / 0
Ludzie, wpierdalacie na mase prochy, zapijacie je wódą a potem się dziwicie, że sie źle czujecie :nuts:
Zwał jak zwał. Dużo płynów, trzeba jeść i najszybciej przejdzie jak wypocicie skurwiela, zamiast go przeczekiwać leżąc.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.