JohnyXX pisze:Tak zachwalacie seks po mefie, a w moim przypadku wyszla troche lipa - mianowicie mimo komfortowego miejsca i slicznej dziewczyny, wzwod byl bardzo slaby - nie nasilal sie, i nie wyobrazam sobie,zebym mogl dojsc do wytrysku, ogolnie, na drugi raz chyba wezme viagre
Reez pisze:Bzykanie się na mefedronie to jakaś pomyłka. Przypomina mi to walenie konia w psychiatryku na widok telewizora...
Reez pisze:Bzykanie się na mefedronie to jakaś pomyłka. Przypomina mi to walenie konia w psychiatryku na widok telewizora...
O*Men pisze:kurwa skad masz takie skojarzenia?! 8-(Reez pisze:Bzykanie się na mefedronie to jakaś pomyłka. Przypomina mi to walenie konia w psychiatryku na widok telewizora...
Reez pisze:Byłem naocznym świadkiem takiego zdarzenia. Zapewniam, nic godnego uwagi. Mefedron i seks kojarzy mi się z łatwymi, naćpanymi nim laskami i kolesiami, którzy za wszelką cenę chcą zapakować miękkiego siurka do tejże pochwy :D Zazwyczaj sucho tam u niej jak na pustyni :P
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.