Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 6 / 0
Noodding to powod dla ktorego wale opiaty :) pierwszy raz mialem po Tramalu i alpra.
a najlepszy ostatnio 5x100mg retard nie rozgryzionej z rana + 700mg DHC, wieczorek jebany byl w mixie tylidyna DHC i troszke dolarganu na wprowadzenie.

Opracowalem wlasna technike na zajebiste noody slabszych opiatow nawet przy wysokiej tolerancji. nie bede pisal jaka bo kazdy ma inny organizm i moze to u innych nie dzialac!

Ostatnio kolege wstajemniczylem w swiat kruczenia tabletek, ekstrakcji i gotowania, na poczatek tylidyna + DHC 300+150. Za huia nie moge go zmusic to noodda, kolezka paleta sie po ulicy na fazie, zasypia na stajaco, idac, mowie mu zeby sie polozyl w lozeczku i bedzie mial fajnie ale on ni huia. Niemoge mu przetlumaczyc ze przepuszcza najlepsze chwile na slabych opiatach :)
  • 370 / 21 / 0
Bo ludzie zwkle nie kumaja ze jakas substancja mozna nadawac si najlepiej do lezenia (polecam w 2 osoby) i po prostu kontemplowania natury przyjemnosci otaczajacej nas w tym stanie. Kto jest temu przeciwny - ten leszcz!
  • 8 / / 0
Noding po morfiniie :zzz: Kiedys w czasie podrózy na dworcu centralny mnie z kolezanką złapało. Ona zaczęła rozmawaic z jakimis babkami z 70 lat Jehowymi o religii , wierze i wybierała sobie interesujace ją gazetki jakie te panie przy sobie dzierżyły, natomiast ja przysypiałam obok na jakims podjezdzie dla inwalidów czekając na pociąg :*)
  • 144 / / 0
Koneserzy leżenia. ;-)
Strzał, leżymy, jest zajebiście. Cisza, po co coś mówić. Spojrzenie na współzawodnika, wymiana uśmiechów, wiadomo, że drugiej osobie też jest dobrze. Niewidzialny ciepły kocyk okrywa mnie, gdy patrzę na spacerujących po parku. Można pomyśleć, zapomnieć. Carpe diem.
  • 584 / 22 / 0
Bo ludzie zwkle nie kumaja ze jakas substancja mozna nadawac si najlepiej do lezenia
Ja zawsze wole cos porobic. Mozna zajebiscie pogadac, z byle kim i byle o czym. Pograc na grze, wiadomo ze czasem mozna "przysnac" ale i tak jest fajnie. A tak jakbym sie polozyl i zaczal nooodddooowwac to na %100 przespalbym cala faze. No ale sa gusta i gusciki.
  • 144 / / 0
Nodding w wersji obrazkowej. Dla tych, którzy nie wiedzą, co to jest nodding.

[ external image ]
  • 857 / 2 / 0
  • 685 / 10 / 0
skubani jak się wyginają :D
  • 320 / 6 / 0
A mieliscie tak ze np. w letargu spaliscie np z sztywną ręką do góry i nie przeszkadzało to? :D ciekawy jestem czy ktos tez tak miał.
elroang pisze:
Opracowalem wlasna technike na zajebiste noody slabszych opiatow nawet przy wysokiej tolerancji
mozesz napisac jak nie tu to na PM.Tez bym chętnie wycisnął wiecej z tego co mam...teraz wole lezeć na tramku jak mi sie zdarzy taka faza, kiedys jak bylo mocniej to zdecydowanie lepiej cos robić,raz ze sie nie usnie a dwa ze jest fajnie,tylko trzeba patrzeć na jedno oko żeby nie widziec podwójnie zna to ktoś? ;)
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 4 / 0
befree pisze:
A mieliscie tak ze np. w letargu spaliscie np z sztywną ręką do góry i nie przeszkadzało to? :D ciekawy jestem czy ktos tez tak miał.
Ponieważ opioidy mają również wyjątkowa zdolność stymulować,
nie podoba mi się iść do łóżka...
Ja noduje wyłącznie siedząc w fotelu..
Kiedy leżę, zwykle spać z rękami uniesionymi do góry..najczęściej z papierosem w ręku...
(Odwrotnie, gdy czuć się źle więc spać z nogami do góry..na ścianie)

sp
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.