Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
a najlepszy ostatnio 5x100mg retard nie rozgryzionej z rana + 700mg DHC, wieczorek jebany byl w mixie tylidyna DHC i troszke dolarganu na wprowadzenie.
Opracowalem wlasna technike na zajebiste noody slabszych opiatow nawet przy wysokiej tolerancji. nie bede pisal jaka bo kazdy ma inny organizm i moze to u innych nie dzialac!
Ostatnio kolege wstajemniczylem w swiat kruczenia tabletek, ekstrakcji i gotowania, na poczatek tylidyna + DHC 300+150. Za huia nie moge go zmusic to noodda, kolezka paleta sie po ulicy na fazie, zasypia na stajaco, idac, mowie mu zeby sie polozyl w lozeczku i bedzie mial fajnie ale on ni huia. Niemoge mu przetlumaczyc ze przepuszcza najlepsze chwile na slabych opiatach :)
Strzał, leżymy, jest zajebiście. Cisza, po co coś mówić. Spojrzenie na współzawodnika, wymiana uśmiechów, wiadomo, że drugiej osobie też jest dobrze. Niewidzialny ciepły kocyk okrywa mnie, gdy patrzę na spacerujących po parku. Można pomyśleć, zapomnieć. Carpe diem.
Bo ludzie zwkle nie kumaja ze jakas substancja mozna nadawac si najlepiej do lezenia
http://www.youtube.com/watch?v=rtr7DSFTVhY
http://www.youtube.com/watch?v=4mLVpETy ... re=related
elroang pisze: Opracowalem wlasna technike na zajebiste noody slabszych opiatow nawet przy wysokiej tolerancji
befree pisze:A mieliscie tak ze np. w letargu spaliscie np z sztywną ręką do góry i nie przeszkadzało to? :D ciekawy jestem czy ktos tez tak miał.
nie podoba mi się iść do łóżka...
Ja noduje wyłącznie siedząc w fotelu..
Kiedy leżę, zwykle spać z rękami uniesionymi do góry..najczęściej z papierosem w ręku...
(Odwrotnie, gdy czuć się źle więc spać z nogami do góry..na ścianie)
sp
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.