Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 10 / 0
podziel się %-D
  • 47 / / 0
Witam wszystkich :-)

Pytanko:

Otoczke z mst continus 200mg wystarczy z pomoca wody zetrzec czy koniecznie trzeba alkoholem?

Potem jak pozbedziemy sie otoczki robimy jebany pyl, zalewamy z 5-10ml zimnej wody, mieszamy, zaciagamy przez filter i amen?

Dobrze robie czy cos popieprzylem? Tak mniej wiecej zrozumialem przepis Jona i zadnej filozofii w tym nie widze, jedynie nie wiem czy koniecznie trzeba alko zmywac otoczke z tabletki a z tego co wiem wiekszosc otoczek bez problemu sie poddaje wodzie bez potrzeby alko.

I nie pieprzcie mi o gotowaniu bo jak ktos nie zna podstaw chemii to niech sie nie zabiera za to co sie zabiera, a pomysly o dodawaniu kwasku do aptecznych sterylnych ampulek morphini sulfas to mnie malo co zjebaly z krzesla 8-(
  • 3169 / 363 / 0
nogeneration pisze:
Otoczke z mst continus 200mg wystarczy z pomoca wody zetrzec czy koniecznie trzeba alkoholem?
Wystarczy woda.
nogeneration pisze:
Potem jak pozbedziemy sie otoczki robimy jebany pyl, zalewamy z 5-10ml zimnej wody, mieszamy, zaciagamy przez filter i amen?
2 rady jak wyciągnąć najwięcej majki z papki: jak zalejesz pył to mieszaj go (np końcówką tłoka od pompki) intensywnie przez co najmniej 3-5 minut, możesz trochę pomieszać trochę poczekać nie musisz merdać cały czas; jak zaciągniesz wszystko to zalej jeszcze raz papkę i filtr mniejszą ilością wody też trochę pomieszaj i wciągnij znowu.
  • 47 / / 0
Dzieki serdeczne za szybka i rzeczowa odpowiedz :-)

szczypaczki@igiełki :*)
  • 41 / 2 / 0
Jak kupować morfine w internecie żeby się nie naciąć - jakieś rady ? Co sprawdzić, o co pytać, jakie są ceny. Czy 200 zł za Mst Continus 200 mg, 30 tabl. to dobra oferta ? Z góry dzięki.
Uwaga! Użytkownik Rusalka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
cena b. dobra ale wg mnie zostaniesz na 99,99 % przekręcona na kasę
  • 229 / 1 / 0
nie jeśli zażądasz sprawdzenia przesyłki i jeszcze za pobraniem, bądź jeśli przyśle on najpierw majke;) tyle...
  • 1611 / 34 / 0
Słyszałem o wałkach na blistrach (fałszywe tabletki? :scared: ) jak i wałkach na butelkach tramadolu - jak oni to robią? - nie wiem.
200zł za paken mocnych continusów to byłby interes życia :-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 84 / 1 / 0
Tą powłoczkę z mst continous da się zmyć samą wodą ? I czy rozpuszczać je w gorącej czy letniej wodzie ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 377 / 7 / 0
A czy 65zl za jedną tabletkę MST continus 200mg to dobra cena czy za drogo ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.