Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Jeśli się ktoś orientuje prosze niech odp:)
Pysia pisze:ja miałam inny przypadek wypiłam pol litra wodki i zjadłam 50 tabletek po 10mg baclofenu
50 tabletek depresanta :wall: Przy rejestracji powinno się odhaczać opcję "lubie aco
EDIT: nic nadzwyczajnego jednak przypomina mi w działaniu poniekąd GBL ale to w dawce 140 mg baclo, lepiej z tytm nie przesadzać bo to tak jak przesadzić z GBL-em - nagle zasypiasz i to wcale nie jest jakieś przyjemne przysypianie jak po kodzie. Chociaż może właśnie z kodą możnaq by zmieszać nie wiem może ktos próbował i było ciekawie? Dzis może sprawdze to napisze 450 lub 600 kody i do tego baclo jakies 75- 100mg + jakiś aviomarin z braku innych antyhistamin.
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
cpunex pisze: Po tej mniejszej dawce strasznie mi sie chciało ruchać i ogólnie na fotce z kazdą pisałem nawet z nie najlepszymi!!
Zwyhle po 10 tabletek łykam i fazka taka alkoholowa jest......nie określe tego u czucie
Zaczyna działac po 1-1.5
Kurwa ludzie nie zapijajcie tego, dziś wypiłem 2 piwa i plączący się się język, zataczanko, wszystko leci z rąk.
Zasnąłem o 16 obudziłem o 22.30- tak działa nasennie po 2 piwach i 12-15 baclofenów
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.