Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pysia »
ja miałam inny przypadek wypiłam pol litra wodki i zjadłam 50 tabletek po 10mg baclofenu,który kupiłam bez recepty.Potem miałam taka jazde ze znalazłam sie w szpitalu pod respiratorem przez 9 dni i lekarze walczyli o moje zycie,tagze NIE POLECAM TO BACLOFEN MOZE NAWET ZABIC!!!
Uwaga! Użytkownik Pysia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 0
oj tak,mój kumpel też trafił do szpitala po baclofenie , ale nie mieszał z niczym . nie pamietam ile wziął, dosyć dawno to było.
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 52 / 1 / 0
Czy tabletki baclofenu (polpharma) 10mg różnią sie wizualnie od tych 25mg?(np są większe albo mają inny kształt)?
Jeśli się ktoś orientuje prosze niech odp:)
"Oddech na raty, myśli w leasingu"
  • 201 / 2 / 0
Pysia pisze:
ja miałam inny przypadek wypiłam pol litra wodki i zjadłam 50 tabletek po 10mg baclofenu
Niedługo ktoś przerobi cały plaster fenta do i.v. i podsumuje to]NIE POLECAM TO x MOZE NAWET ZABIC!!![/quote]

50 tabletek depresanta :wall: Przy rejestracji powinno się odhaczać opcję "lubie aco :*" wyłączającą podgląd innych części forum, żeby zapobiec tego typu nawet-nie-wiem-jak-to-nazwać.
  • 154 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ryyyba »
Pysia, jeżeli można w ogóle przeżyć zjedzenie 50 tabletek po 10mg i jeszcze pic na to wóde, przeżyć to nie jest aż taki niebiezpieczny ten backlo, ale żeby sprawdzać to na sobie to trzeba mieć poryty beret. Może pomyliłaś z acodynem xD dobrze mowi kolega wyżej. PS: zarzucilem 100mg poczekamy zobaczymy jak to działa, bo już nie pamiętam, a później zdam relację o ile nie dobrzuce kolejnych czterdziestu tab. i nie skocze po flaszke absolwenta... ;)

EDIT: nic nadzwyczajnego jednak przypomina mi w działaniu poniekąd GBL ale to w dawce 140 mg baclo, lepiej z tytm nie przesadzać bo to tak jak przesadzić z GBL-em - nagle zasypiasz i to wcale nie jest jakieś przyjemne przysypianie jak po kodzie. Chociaż może właśnie z kodą możnaq by zmieszać nie wiem może ktos próbował i było ciekawie? Dzis może sprawdze to napisze 450 lub 600 kody i do tego baclo jakies 75- 100mg + jakiś aviomarin z braku innych antyhistamin.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2010 przez Ryyyba, łącznie zmieniany 2 razy.
"Witaj skurwielu człowieku, Ty stoisz nagi
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
  • 31 / 1 / 0
Robiąc zakupy leków dla dziadków na ich recepty. Rozgadałem się trochę z aptekarką na temat tańszych odpowiedników leków itp. Na koniec dodałem, że dziadek prosił o baklofen 25 mg, bo często ma sztywnienie mięśni karku. Tylko, że recepta się gdzieś zawieruszyła i doniosę ją za kilka dni. Bez problemu dostałem opakowanie baklo. Do celów rekreacyjnych nie będę stosował, ale do odstawienia GBL w szponach, którego jestem już dwa miesiące.
  • 577 / 10 / 0
Pamietam jak rok temu miałem jazdę na baclofenie ... Pierwszy dzień poszła mniejsza dawka ale działanie było odczuwalne. Na drugi dzień przyjebałem z grubszej armaty nie pamiętam już dawek. Oczy miałem wielkie troche jak po dropsach. Działanie długie z 15h albo 24h. Po tej mniejszej dawce strasznie mi sie chciało ruchać i ogólnie na fotce z kazdą pisałem nawet z nie najlepszymi!! Poszedłem załatwić robote to jak wyszedłem z bloku nie wiedziałem jak dojść tak jak by mi się mózg odłączył. Cały czas lekka euforia. Na koniec jak ta większa dawka wjebala sie to już był koniec poszedłem spać i rodzice mnie obudzili to nawet nie wiedziałem dobrze który mamy dzień ani jak włączyć komputer myślałem nad tym z 3 godziny!!!!! Może jeszcze kiedyś to kupie i zapodam ale napewno nie wielkie dawki bo wtedy calkowity zanik mózgu miałem.
  • 2497 / 49 / 0
cpunex pisze:
Po tej mniejszej dawce strasznie mi sie chciało ruchać i ogólnie na fotce z kazdą pisałem nawet z nie najlepszymi!!
:D ahh ten baclofen :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
wychodzi na to , ze to taki gbl w tabletkach o przedłuzonym działaniu?
  • 198 / 5 / 0
siemanko! lekarz wypisał mi 4 paczki - 200 tabletek

Zwyhle po 10 tabletek łykam i fazka taka alkoholowa jest......nie określe tego u czucie
Zaczyna działac po 1-1.5
Kurwa ludzie nie zapijajcie tego, dziś wypiłem 2 piwa i plączący się się język, zataczanko, wszystko leci z rąk.
Zasnąłem o 16 obudziłem o 22.30- tak działa nasennie po 2 piwach i 12-15 baclofenów
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.