Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Zuzyte leki w blistrze bierz bez obawy. Ja tam brałem i 10 lat przeterminowany xanax i diazepam i działały. A estazolam jednak fajnie usypia. Kiedyś nie działał na mnie usypiająco, co jest dziwne, a teraz 8 mg i lulu.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Estazolam, hmm... Jedna z moich ulubionych benzodiazepinek do alkoholu, 10 - 12 mg plus 3 mocne piwka i jakiś lolek do tego i jest satysfakcjonująco.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: michcioms »
witam , mam 20 sztuk esta po 2 mg bioe codziennie na sen ale działanie czuje 24h. czy po tych 20 stu dniach bedą problemy z uzaleznieniem ? jakies symptomy ?
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shizz »
Piotrunio pisze:
Estazolam, hmm... Jedna z moich ulubionych benzodiazepinek do alkoholu, 10 - 12 mg plus 3 mocne piwka i jakiś lolek do tego i jest satysfakcjonująco.
no ja jako świadek na slubie siostry przed mszą łyknąłem 8mg by nie było stresa.Potem na to piłem wydawało mi sie że mało ,a wyszło tak że nie pamietam co robilem na tym weselu ,co jadlem i koło kogo siedziałem.Pamietam tylko jak wyszedlem z kuzynem na fajke(mimo że nie pale) hehe.Estazolam jest zajebisty fajnie luzuje i jest spk humor.Dlatego jakbym mial do tego znowu dostęp to bym jadl i jadl;)
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2010 przez shizz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 983 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Przy tolerancji też dobrze działa?
Mogę bez problemu dostać estazolam albo lorafen tylko zastanawiam się który będzie lepszy.
Wiem, że lorafen jest silny i działa przy mojej tolerancji, ale estazolamu nigdy nie brałem.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 198 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nord »
bzd weź sobie estazolam jak nigdy nie brałeś. Wiesz, pamiętam swój 1 raz z estazolamem gdy wykupiłem i zjadłem 4 czy 6 mg, akurwat jechałem do WKU i fajnie mnie trzepło, cudne zrelaksowanie, max humorek a po powrocie dojarałem z lufe zioła i zacząłem sprzątać pokój z bananem na buzi . Lorafen dziala inaczej, zresztą sam wiesz.
Uwaga! Użytkownik nord nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mycha »
ESTAZOLAN-to jakas witaminka dla niemowlat, ktore spac nie moga z powodu wzdec.Do kitu. To juz stila wole o 100%.
Uwaga! Użytkownik mycha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
:cheesy: Wczoraj zjadłem 24mg esta i popiłem ćwiartką 'Gożkiej Rzołądkowej' przepijająć Red bulem
Skończyło się to tak że wylądaowałem na izbie wytrzeźwień i właśnie przed chwilą wróciłem Tak że stanowczo polecam klony + jakieś piweczko typu Żywiec i wszystko elogancko.
Pozdro.
  • 425 / 21 / 0
No prosze cie, toż to nie dawka dla ludzi hehe.Jakbyś ojebał dużo klonów i zapił, akcja skończyłaby się identycznie
Dostałeś wpierdol i paskudną herbatkę na izdebce? :-D Ja tam fajnie wspominam pobyt, zawsze jakieś nowe doświadczenie.Tylko plastikowy kubek z którego piło przede mną kilkunastu żuli był suaby.Wybrałem kranówę.
  • 114 / 2 / 0
MajkiMajk pisze:
No prosze cie, toż to nie dawka dla ludzi hehe.Jakbyś ojebał dużo klonów i zapił, akcja skończyłaby się identycznie
Dostałeś wpierdol i paskudną herbatkę na izdebce? :-D Ja tam fajnie wspominam pobyt, zawsze jakieś nowe doświadczenie.Tylko plastikowy kubek z którego piło przede mną kilkunastu żuli był suaby.Wybrałem kranówę.
Nie piłem tego góna i również wybrałem wode z kranu to raz dwa nie dostałem wpierdol kurwa tylko trafiłem na izbe Opanuj sie człowieku ! :wall:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.