Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Toudy pisze:Jak dla mnie porównywalne z kratomem do tego relatywnie tanie i chilloutowee efekty-polecam :-D
max000 pisze: dziś "odkryłem" sztyft do warg "Palmer's COCOA BUTTER FORMULA with Vitamin E Swivel Stick", którego składnikiem jest Theaobroma Cacao (Cocoa) Extract nie napisali ile x ale wnioskując po tym, że ten składnik jest wymieniany jako pierwszy powinno być go najwięcej ]Theaobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter[/b](masło z nasion?) Raczej nie będe tego jeść, ale jakby ktoś próbował to niech napisze :P ... fajnie pachnie ten sztyft ^.-
max000 pisze: dziś "odkryłem" sztyft do warg "Palmer's COCOA BUTTER FORMULA with Vitamin E Swivel Stick", którego składnikiem jest Theaobroma Cacao (Cocoa) Extract nie napisali ile x ale wnioskując po tym, że ten składnik jest wymieniany jako pierwszy powinno być go najwięcej ]Theaobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter[/b](masło z nasion?) Raczej nie będe tego jeść, ale jakby ktoś próbował to niech napisze :P ... fajnie pachnie ten sztyft ^.-
Wybaczcie ten nic wartościowego nie niosący post, ale nie mogę tego chyba inaczej skomentować :D
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Ale to mooże zdlatego ze za mało wziołem tego do mojej wagi a waze prawie 120kg.Ogólnie produkt taki sobie moze w połaczeniu z tymi orzeszkami cola i guarana daje jakis efekt ale sam to tak srednio.W skali 0-5 daje mu slabe 3.Tak czy siak jeszcze raz sprobuje tylko teraz wezme cala paczke 10g lub zmiksuje 5 g z innymi rzeczami.Zobaczymy :-D
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.