Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Toudy pisze:Jak dla mnie porównywalne z kratomem do tego relatywnie tanie i chilloutowee efekty-polecam :-D
max000 pisze: dziś "odkryłem" sztyft do warg "Palmer's COCOA BUTTER FORMULA with Vitamin E Swivel Stick", którego składnikiem jest Theaobroma Cacao (Cocoa) Extract nie napisali ile x ale wnioskując po tym, że ten składnik jest wymieniany jako pierwszy powinno być go najwięcej ]Theaobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter[/b](masło z nasion?) Raczej nie będe tego jeść, ale jakby ktoś próbował to niech napisze :P ... fajnie pachnie ten sztyft ^.-
max000 pisze: dziś "odkryłem" sztyft do warg "Palmer's COCOA BUTTER FORMULA with Vitamin E Swivel Stick", którego składnikiem jest Theaobroma Cacao (Cocoa) Extract nie napisali ile x ale wnioskując po tym, że ten składnik jest wymieniany jako pierwszy powinno być go najwięcej ]Theaobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter[/b](masło z nasion?) Raczej nie będe tego jeść, ale jakby ktoś próbował to niech napisze :P ... fajnie pachnie ten sztyft ^.-
Wybaczcie ten nic wartościowego nie niosący post, ale nie mogę tego chyba inaczej skomentować :D
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Ale to mooże zdlatego ze za mało wziołem tego do mojej wagi a waze prawie 120kg.Ogólnie produkt taki sobie moze w połaczeniu z tymi orzeszkami cola i guarana daje jakis efekt ale sam to tak srednio.W skali 0-5 daje mu slabe 3.Tak czy siak jeszcze raz sprobuje tylko teraz wezme cala paczke 10g lub zmiksuje 5 g z innymi rzeczami.Zobaczymy :-D
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.