ruda pisze: T a najbardziej przypasowały mi stymulanty, każdy się dziwi w pracy czemu mam tyle siły i energii (pracuję w magazynie), jestem duszą towarzystwa i śmieszy mnie ta cała sytuacja w której akurat mam okazje się znajdować.
Pozdrawiam Wszystkich ;)))
Jestem innym człowiekiem, z jednej strony zmieniłem się na dobre, z drugiej na złe, jednak szybkie denerwowanie się będzie mnie męczyć do końca życia, o ile z tego nie wyjde.
If it's not ok, it's not the end...
ZjaranaCiotka pisze: Wszystko ma swoje pozytywne i negatywne strony ] poznalam wielu wspanialych ludzi[/b]. Cpanie otworzylo mi tez oczy na wiele spraw, ale to juz motyw na dluzszego posta, a ja nie mam sily go pisac :P
to nie dzięki dragom wszystko tylko dzięki nam samym, tak samo jak sie mówi że nie koniecznie dragi są złe tylko ludzie. tak samo dragi same w sobie pozytywne nie są tylko ludzie mogą(nie muszą..) stać sie lepsi po nich;p
If it's not ok, it's not the end...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.