ruda pisze: T a najbardziej przypasowały mi stymulanty, każdy się dziwi w pracy czemu mam tyle siły i energii (pracuję w magazynie), jestem duszą towarzystwa i śmieszy mnie ta cała sytuacja w której akurat mam okazje się znajdować.
Pozdrawiam Wszystkich ;)))
Jestem innym człowiekiem, z jednej strony zmieniłem się na dobre, z drugiej na złe, jednak szybkie denerwowanie się będzie mnie męczyć do końca życia, o ile z tego nie wyjde.
If it's not ok, it's not the end...
ZjaranaCiotka pisze: Wszystko ma swoje pozytywne i negatywne strony ] poznalam wielu wspanialych ludzi[/b]. Cpanie otworzylo mi tez oczy na wiele spraw, ale to juz motyw na dluzszego posta, a ja nie mam sily go pisac :P
to nie dzięki dragom wszystko tylko dzięki nam samym, tak samo jak sie mówi że nie koniecznie dragi są złe tylko ludzie. tak samo dragi same w sobie pozytywne nie są tylko ludzie mogą(nie muszą..) stać sie lepsi po nich;p
If it's not ok, it's not the end...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.