Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 257 / / 0
mialem tak tez ghella i okazało sie ze mam łuszczyce :D
:D:D:D
I fantasized 'bout this back in Chicago
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
  • 18 / / 0
ja wpierdalam dekstera i mam ładną buźke, wystarczy dbać. nie wiem, może w moim przypadku jakoś tak jest, tylko po zarzuceniu jestem czerwona na twarzy, ale trądziku czy czegoś nie zauważyłam ;)
Uwaga! Użytkownik bangzilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Dekstrometorfan - cera. Zdecydowanie nie. Trzeba nie źle się napocić żeby mieć normalną skórę. Polecam saunę. Pomaga. ;)
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ghella »
mialem tak tez ghella i okazało sie ze mam łuszczyce :D
:D:D:D
pojawiająca się tylko po większych dawkach i schodzącą po paru godzinach?; p no cóż, to chyba się zgłoszę do lekarza<lol2>
Third night in flight, my body says no, but my mind says go! GO! GO! GO!
Moonshine delirium, what is that lurking behind curtain?
  • 297 / / 0
ja też zauwazylam zmiany z cerą , trądziku więcej, a nie powiem, bo bardzo dbam o cerę. Ale większa dawka=więcej problemów z cerą. Chyba [?]
Tick.Tick.Tick. That's the sound of your life running out.
  • 9 / / 0
Ja nigdy nie zauważyłem zmian na skórze głowy po DXM.
  • 3 / / 0
Kilka dni temu spróbowałem DXM ponownie - o, takie przeprosiny. Wcześniej było 300 mg kody, i tak po godzince dorzucone 150 mg DXM. Niestety, dawno nie przeżyłem tak przykrej przygody. Potworne samopoczucie, niewyobrażalny ból żołądka (myślałem że go wydrę z wnętrzności gołymi rękoma), następnie womitacje - mówiąc ładnie. Błagałem w myślach żeby to się już skończyło. B.A.D.T.R.I.P. Dostałem kolejną i ostatnią już nauczkę że takie eksperymenty nie dla mnie.

Nie mówię że dex w ogóle jest zły, zastrzegam jednak że są jednostki które mogą ciężko przyjąć tą substancję.
Wszystkim nowicjuszom warto przypomnieć by na początek nie ładować 30 tab. do mordy, tylko wcześniej spróbować z min. 5 i zobaczyć czy nie wywoła reakcji alergicznej.

Co do działania dexa, również tego nie podważam, widziałem żywe przykłady w postaci moich chorych znajomych którzy naprawdę nieźle po tym tripowali i nie mieli obiekcji.

p.s moje zbyt ostre słowa we wcześniejszym poście mogą być wywołane ogromnym wstrętem do tej substancji, mam nadzieje ze rozumiecie.

Życzę tylko innym żeby DeXm ich lotem a nie tylko twardym lądowaniem uraczył.
Kończę w temacie. ;)
  • 920 / 163 / 0
ja od DXM stracilem wszytskie wlosy na ciel. nawte loniaki...
  • 297 / / 0
Yh, wszystkie ? ; o

Ja to bym się cieszyła, gdyby mi włosy wypadały wszędzie oprócz włosów na głowie :rolleyes:
  • 2235 / 5 / 0
CosmoDo pisze:
... ale macie rozkmine na temat mętuff w ciele szklistym i róznego rodzaju " zmiań wizualnych postrzegania " . Kropki w ciemności, piksele, zamazana wizja . " Coś się poruszyło " w kącie oka ( o mamo ) . Męty mam od 5ciu lat i nie zwracam na nie uwagi na resztę pierdółek też . Ogólnie to mój wzrok jest silnie apgrejdowany dzięki ćpaniu . Powinienem ( niby ) nosic okulary a tego nie robię i daję radę . Mam dość duża wadę minusową wzroku ( jkaies 2- 2,5) . Będzie już ze 7miesięcy jak nie noszę bryli . Dzięki temu pojmuję/widze świat inaczej . Ma wyraz bardziej symboliczny . Zwracam uwagę na kształty i kolory - nie na szczegóły . Dla mnie bomba bo mam dzieki temu o wiele lepszą orientację w terenie a z drugiej strny mój mózg ne chłonie masy niepotrzebnych bodźców typu : teksty reklam, ogłoszenia, fajna bluzka, zjebana spódniczka itp. AQ propo tych pierdółek cevowatych - nie podniecajcie się bo to wielkie zero i normalka, która z czasem (* biegiem ćpania ) przerodzi sie w schizofrenię :gun:
Nigdy nie nawet tak nie pomyślałem o swojej nieleczonej, niekorygowanej krótkowzroczności, ale coś w tym może być co napisałeś! W terenie zabudowanym radzę sobie świetnie, łaże po odludnych gęstwinach leśnych, nie tracę orientacji. No i ten wymiar "symboliczny", wciąż przez jego pryzmat postrzegam otoczenie. Twoje dioptrie przy moich to pikuś :-p

Ktoś tam pisał o zapatrywaniu się w ciemności w jeden punkt i występującemu wówczas złudzeniu wszechogarniającego mroku. Tłumaczyłem już gdzieś na forum, że jest to normalna reakcja fizjologiczna. To tak samo jak z wpatrywaniem się na daną barwę, np czerwień, a następnie przeniesieniem wzroku na białą ścianę - zobaczy się barwę dopełniającą - zieleń.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.