Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Cacao Crillo:
http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... cts_id=369
Nie próbowałem-i tu moje pytanie czy ktoś może napisać wrażenia?
i Montezuma
http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... ts_id=374
Próbowałem-ciekawe połączenie aromatycznego kakaa, ziół i chilli :-D Bardzo dobre w działaniu i smaku.
Trochę drogie ale po rozmowie dowiedziałem się ze sprowadzili mała ilość i cena powinna znacznie spaść przy nowej dostawie.
Pawel_31 pisze: Ja robie tak duzy jogurt naturalny do tego musli małe(takie jednorazowe za 1,20) 4 lyżki kakao i do mikrofali na 1/3 mocy na minute.Tylko ceżko dostać dobre kakao nawet w marketach jest tylko jedne
co do jogurtu to ja ostatnio preferuje taki mix: duzy jogurt naturalny, 3 lyzki kakao i sporo miodu.
fever ray pisze: to juz cala zagadka mojego swietnego humoru rozwiklana, caly dzien zlopalam kakao, bo znalazlam takie prawdziwe w szafce, a pozniej to juz mialam taki bombowy humor, ze siedzialam i klaslalam w rece i cieszylam sie nad wszystkim. dzis tez je chlepce co chwile i tak z ciekawosci jakos wpisalam, hehe, to kij z kawa. rzucilam fajki, a instynktowanie siegnelam po kakao, zamienil stryjek siekierke na kijek
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ja robię tak - wsypuję 6 łyżeczek (średnio czubatych) kakao do kubka 0,5l, zalewam je wrzątkiem do połowy objętości kubka, mieszam dokładnie żeby nie było żadnych grudek, a potem zalewam resztę mlekiem. Mieszam i smaczny, miły wieczorek gwarantowany. I niech nikt nie mówi, że kakao nie działa, zresztą już w podstawówce odkryłem że ma ono takowe właściwości (wiem, wiem, od dzieciństwa byłem odkrywcą). Najłatwiej jest zauważyć jego działanie w ten sposób - że przed wypiciem masz gówniany humor, a po wypiciu i załadowaniu (do pół godziny) masz dobry humorek, jest wesoło i kolorowo, lekkie rozleniwienie. To na początku, a gdy te efekty już miną, zaczyna się fajne pobudzenie, więc w nocy ciężko zasnąć.
Ahh, chyba dzisiaj też wypiję, chodź tolerancja trochę wzrosła ... A miało być raz na tydzień ... Ale tak to jest, gdy człowiek stara się odrzucić mocniejsze środki :D
Smacznego
jadowita jajecznica pisze:niebo w gębie a potem ogień z dupy.. ciężko jest się wysrać po takim kakałku z 6 łyżek :-D
Ja polecam decomorreno: 3-4 łyżeczki i cukier
Najbardziej wkurwia przypalające się mleko :wall:
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.