Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Moim zdaniem to bzdura że nie można się po MJ uczyć, ja to bombach cały kwiecień przeleciałem ;D i wszystko zaliczyłem. Ja też mam mature, spoźnioną troche i wcale sie nie ucze;D
Uwaga! Użytkownik WdychaczDymu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Upośledza, kurwa, nie wylacza.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 3 / 0
Mój kumpel raz tak się nauczył fizyki, że nauczycielka zaczęła go podejrzewać o doping. A więc zgadza się, zależy od osobnika. Ja np. też nie am problemów z nauką po paleniu.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 1052 / 77 / 0
Ja kocham sie uczyc po bace, trzeba tylko uwazac, zeby nic innego nie zaczelo sie nagle wydawac fajniejsze. Kocham sie wkrecac np w rozkminy ekonomiczne, socjologie, czy jakas historie najnowsza. Pamiec krotkotrwala nie ma tu nic do gadania - nauka jest procesem przenoszenia informacji do pamieci dlugotrwalej, a na ta baka napewno nie wplywa negatywnie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
tylko ze musi przejsc przez krótkotrwałą
i potem wychodzą sklerozy
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 9 / 0
zioloziolo pisze:
nauka jest procesem przenoszenia informacji do pamieci dlugotrwalej, a na ta baka napewno nie wplywa negatywnie.
wpływa
http://hyperreal.info/agquarx/jak_marih ... rza_pamiec
  • 59 / 1 / 0
Uposledzenie pamieci krotkotrwalej po MJ jest na stale czy minie jak za jakis czas np. przestaniemy popalac.?
  • 1052 / 77 / 0
Zieleń pisze:
zioloziolo pisze:
nauka jest procesem przenoszenia informacji do pamieci dlugotrwalej, a na ta baka napewno nie wplywa negatywnie.
wpływa
http]

No ok, zwracam honor, po prostu przez 8 lat palenia nie zauwazylem u siebie jakichkolwiek zmian na niekorzysc. Jestem empirysta
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Logu »
Ja pale od 3 lat ia ma problemy z pamięcią np.biorę mleko z lodówki naleje odstawi do szafy nie zorientuje się ze to zrobiłem pytam się starszej co na obiad :p mówi mi i przychodzę po chwili i pytam się znów o to samo itp.
Uwaga! Użytkownik Logu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
kurwaa.. kazdy co pali ma jakies tam problemy z pamięcią i chuj z tym! są przeciez przypomnienia w komie, żółte karteczki itd xD i troche sie skupić na tym co sie robi a nie tylko o tej trawie myślicie a potem mleko w łazience schowane a ręcznik w lodówce !! xD
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.