Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
trawa
jak jestes w ciagu to sie nie ucz bo i tak w bańce zostaną tylko obłoki i ta miła zmuła plus dowcip
ale jak odstawisz bedzie dobrze
ale jak jaraz nonstop od rana i budzisz sie by zajarac to wtewdy mozna miec problemy z koncentracją
ja naprzykład nie mogę sie wysrać bo mam adhd.
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
MJ jak wyżej, w szczególności w ciągu. Skleroza, ogłupienie, przygaszenie.
Widzi ktoś różnice w ciągach sativa vs. indica?
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Namiętnie paliłem kupnego sqna w ogólniaku i z dobrego ucznia stałem się złym uczniem. Moje oceny spadły o dwa punkty w dół.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
krzystop_koloppfszcyc pisze:
Należy jednak zauważyć, że amfetamina (zwłaszcza metamfetamina) działa również silnie neurotoksycznie szczególnie gdy jest często używana. W związku z tym skuteczność stymulantów, jako substancji pobudzających mózg jest bardzo ograniczona.
Warto również przypomnieć że już np. metaktynon nie jest, a któremu dziękujemy za wildmonkeya zdany poprzedni semestr %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Benzo zdecydowanie.
Klon to zabójca pamięci, twarze, nazwiska, miejsca, rozmowy, to wszystko przecieka przez palce, tygodnie wycięte z życiorysu to nie jest jakieśtam sobie pierdolenie, jak się je dzień w dzień to tak się zdarza.
Dlatego nie ruszam się z domu bez notesu, robię po kilkanaście zdjęć dziennie, tak sobie po prostu czuję, że czemuś tutaj trzeba zrobić zdjęcie i robię, pomaga przypomnieć sobie gdzie byłem i co robiłem.
Razem z numerem telefonu od każdego biorę też zdjęcie, inaczej klienta nie poznam.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orzeu »
MJ. Rzadko ćpam co innego, więc się nie wypowiadam, ale po jaranku to mam masakryczne dziury w pamięci.
Wolę usiąść, zapalić, bez ciśnień pomyśleć
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Trawa jest najgorsza - pogorszona pamiec krotkotrwala, nic sie nie chce itp. Nie wiem jak dziala dlugofalowo bo pale tylko okazyjnie.

Krotkotrwala tez zajebiscie benzydamina ryje - gadasz, gadasz i nagle nie wiesz co przed chwila mowiles i co masz mowic dalej. Trzeba przy tym uwazac z iloscia.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
blueberry pisze:
Trawa jest najgorsza - pogorszona pamiec krotkotrwala, nic sie nie chce itp. Nie wiem jak dziala dlugofalowo bo pale tylko okazyjnie.
To że jazz pogarsza pamięć to oczywiste ale alkohol wygrywa w tej kwestii. Miałem długie ciągi alkoholowe i wiem jak to jest. Jazz też jakiś czas temu prawie codziennie paliłem i stwierdzam że po jednym jak i drugim pamięć szwankuje ale do alkoholu dodać można jeszcze ogólną "tępote" i tzw "o co chodzi". Po paleniu raczej zawiesisz ale jak ktoś powtórzy to zrozumiesz a po alko nie. Tak bynajmniej u mnie sytuacja wygląda.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 463 / 6 / 0
najlepsze w jazzie to ta muzyka
ale potem sie za bardzo kreci
i długo to trwa i kasy leci w pizdziec
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
kwik763 pisze:
Tak bynajmniej u mnie sytuacja wygląda.
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Uwaga! Użytkownik Lovercraft nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich