Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 2 / 0
Szybkie pytanie - dobrze rozumuję myśląc, że zjedzenie powoju dzisiaj i planowanie 4-ho-meta we wtorek mija się z celem? :D

Ktoś wie coś na temat tolerancji krzyżowej między lizergamidami a tryptaminami? :) Byłbym wdzięczny. Szukałem i w sumie mogę wnioskować, że tolerancja występuje, ale byłbym wniebowzięty jednoznaczną odpowedzią "tak" lub "nie".

Dziękuję :)
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Tak występuje...
Tydzień przerwy chociaż, między tryptaminami/lizergamidami/fenyloetyloaminami.
Idz sobie hehe.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
nie mija sie z celem, tolerka sie az tak szybko nie wyrabia, po tygodniu nie widac roznicy ale po 3 dniach też może być delikatnie słabiej ale to nie znaczy że nie zadziała. Pisałem już że przez kilka dni wrzucałem mdma, lsd, 2c-e, mefedron, dzien po dniu i codziennie klepało elegancko hehe.
Hidden mefedron User
  • 1387 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Dzięki za szybką reakcję ;D

Nie boję się, że nie zadziała, nie chcę po prostu czuć się rozczarowany tą tryptaminką :) Szczególnie ze i tak już leży dość długo :P
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2179 / 30 / 0
po 3 dniach powinno być spoko, nieznaczna różnica w mocy
Hidden mefedron User
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
a LSA nie jest tryptamina? ;] :Lizegramidem, ale to jednak jakas tam %-D tryptamina

A tolerancja wystepuje przy wszystkich substancjach dzialajacych na ten sam receptor.

// a;e sie najebalem
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: esioka »
soul zazdroszcze:( hehe

a co do tematu to wlasnie ostatnimi dniami zarlem hometa 5 i pol doby po grzybieniu
no i pomimo, ze i tak bylo ostro i ladnie, to mimo wszystko dalo sie odczuc wyrazne ulajtowienie dzialania, zarowno w mocy jak i w czasie (a dawka byla mniejsza od pierwszego mahomecenia co najwyzej o poltora mg:/)

rozczarowac sie nie rozczarujesz, bo mahomet ma moc, ktora i przez parodniowa tolerke ladnie sie przebija jak widac hehe:>

ALE chyba bym sugerowal zwiekszenie dawki o kilka mg jesli rzeczywiscie tylko 4 dni przerwy bedziesz miec;)
imo
http://www.youtube.com/user/sajkoza
  • 1387 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Porzuciłem jednak powój :D Wróciłem do domu jak dętka i tylko spać bym poszedł :D

Ale dzięki, będę wiedział na przyszłość :D

Jesteście kochani :* :D
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
zjedz hometa z LSA. simple!
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.