- zmrożone shoty (ostatnio znalazłem w paru knajpach automaty do shotów z Jag'em :cheesy:
- z sokiem jabłkowym
Ten ostatni mógłbym pić do nieprzytomności, choć nie można przelać za dużo Jag'a bo za słodko się robi... Tylko kurwa cena odstrasza :-/
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Ale miło, że Ty też go tak uwielbiasz :D
Chociaż zdradliwy dziad jest, pijesz sobie pijesz, a tu jak pierdolnie nagle to nie wiesz gdzie góra a gdzie dół.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Nie wiem, ja już nie umiem i nawet nie chcę tak pić jak kiedyś, że na imprezę wchodziło się z 0,7L na łba i to był dobry balet. Dzisiaj 3-4 drinki i styka (ćwiarteczka). Jakoś wolę się naćpać stymulantów albo +depresantów i jest zdrowiej i nie ma kaca. Starość nie radość.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Rum + wiekszosc sokow
Zoladkowa tradycyjna + sok grejpfrutowy
Jakos nigdy nie lubilem z kolei whisky ani bialych wodek
Ważne, że nie przestaną go produkować, bardzo nie lubię jak przyzwyczaję się do jakiegoś konkretnego smaku czy czegokolwiek a potem firma upada...
Dlatego palę czerwone Marlboro, też nie przestaną ich produkować i zawsze będą.
bzdaddict pisze: Johnnie Walker Red z lodem
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Piotrunio, uważaj żeby Ci pikawka nie wysiadła od tego drina.
Uwielbiam też Malibu z mlekiem, Martini Bianco ze spritem i jeśli chodzi o whiskey Jack Daniels z colą. Ale Ursus i tak numer 1 ^_^
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.