Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
xzx
freakmind pisze: Parę razy się zdarzyło. Dlaczego do tego doszło? Jak masz towar, ale swojego sprzętu akurat brak pod ręką, to nie myślisz racjonalnie. Podziwiam, jeśli ktoś w takim wypadku potrafiłby jeszcze lecieć do apteki.
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Jeśli jednak miałoby to mieć miejsce to przez pomyłkę, nigdy świadomie.
Mam swój sprzęt i nie dziele się nim. I od nikogo nie biorę. Ale w sumie mało razy z kimś waliłam, zawsze walę sama.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
bo kto nie robi przerwy ten szybko traci nerwy ... na szczescie w swojej dlugiej przygodzie nigdy nie stracilem nerwow ;-)
Znam kolesia, który najpierw zrobił zastrzyk sobie, potem koleżance, a potem jej powiedział, że zrobił to tą samą strzykawką. Pewnie nie miał hajsu na dwie.
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
warmshade pisze:bo kto nie robi przerwy ten szybko traci nerwy ... na szczescie w swojej dlugiej przygodzie nigdy nie stracilem nerwow ;)freakmind pisze: Parę razy się zdarzyło. Dlaczego do tego doszło? Jak masz towar, ale swojego sprzętu akurat brak pod ręką, to nie myślisz racjonalnie. Podziwiam, jeśli ktoś w takim wypadku potrafiłby jeszcze lecieć do apteki.
Ja to nerwy trace w trakcie przerw hehe..
A strzykawka albo moja, albo Mojego. Inna opcja nie istnieje;)
gynoid pisze: Znam kolesia, który najpierw zrobił zastrzyk sobie, potem koleżance, a potem jej powiedział, że zrobił to tą samą strzykawką. Pewnie nie miał hajsu na dwie.
//
ps. przedawkowałem fenta, nie moglem sie odezwac.
Hurra, diese Welt geht unter
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.