Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
trochę późno ale ja nadal posiadam 2/3 swojego 25g korzenia mimosy i nie mam z tym co zrobic jakby co
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Dostarcz mi do Gdańska do jutra.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kAYAk »
Na MO nie ma już, od dawna, nic związanego z DMT. UPS, jest...książka!
Zdarzenia opisywane w moich postach nigdy nie miały miejsca w rzeczywistości...
  • 381 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: carnage9 »
Moze dlatego ze niedlugo minie rocznica kiedy nasz kochajacy Jezuska i wodke rząd powiedzial stanowcze NIE wszelkiego rodzaju przejawom dmt w Polsce?
btw Mam takie pytanie: Borrasca jeszcze istnieje na tym forum?
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez carnage9, łącznie zmieniany 1 raz.
Tańcząc w ogrodzie światła...
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie, z tego co wiem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1 / / 0
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Nie warto.
High, how are you?
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kAYAk »
CHSN ma rację...strata czasu...
Zdarzenia opisywane w moich postach nigdy nie miały miejsca w rzeczywistości...
  • 2 / / 0
Czy ktoś z was przygotowuje się na sesję ayahuaskową w tegoroczną noc przesilenia?
  • 2497 / 49 / 0
Pewnie, w dodatku na Slezy w kilka, albo wiecej osob. Chociaz nie sadze, zeby wszyscy brali aya, wiekszosc pewnie jakies zwykle tryptaminy/fene.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.