pilleater pisze: ale po ruchach ciała widać, że jest coś z nimi grubo nie tak.
Mógłbyś rozwinąć?
Mam nadzieję, że w miarę klarownie to napisałem.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
CTX pisze:pilleater pisze: ale po ruchach ciała widać, że jest coś z nimi grubo nie tak.
Mógłbyś rozwinąć?
Kojarzę jednego takiego typa, na kwasie go dopadły jakieś męty, pomęczyli (ale nie pobili w sumie) zabrali kasę, ten się wystrzelał, że jest nakwarowany, żeby go zostawili (bardzo kurwa mądrze), to go zaczęli wkręcać, schizować. Gość złapał total bt, i mu się trochę psycha po tym posypała (w sumie zawsze był słabawy emocjonalnie). Można to nazwać zawieszką, ale tak naprawdę to zwykła schizofrenia ujawniona pod wpływem bt, może się zdarzyć każdemu kto ma predyspozycje. Nie jest tu aż tak istotna ilość i rodzaj substancji, jadłem papiery z tego samego źródła co on, w ilości większej, zdarzało się trafić na schizujacą sytuację po nich i jak na razie z moją psychiką wszytko ok (a było to lata temu).
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.