Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Próbował ktoś w końcu, czy będę pierwszy?
Czesław, liczę na Ciebie, że pierwszy odważysz się "przygrzać" (raczej to określenie nie pasuje do tryptamin) jakąś tryptamine. Miło byłoby gdybyś zdecydował się właśnie na 4-aco-dmt.
edit:
"Kiedys czytalem..chyba na.." spoko za drugim razem do mnie dotarlo;]
Mimo wszystko jakies lineczki z podrozy by sie przydaly pis
http://forums.mycotopia.net/botanicals- ... o-dmt.html
edit. mozolnie mi idzie te szukanie. klony i tramal rozdupcaja motorykę psycho-ruchową. myszka wypada mi z rąk.
o jest, 30mg 4-aco-dmt iv. http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=58308
proszę bardzo.
z tego drugiego trip raporta wynika, że w porównaniu do tripu na DMT szału nie ma, aczkolwiek jest badrzo zbliżony całokształt podróży, tyle że bardziej spokojniejszy i subtelny. gdyby tak pójść na całość i dowalić do tego małą dawkę DXM (ok 300mg), myślę że miks byłby godnym i najbardziej zbliżonym substytutem DMT. No, może DPT mógłby rywalizować w pewnym stopniu. W każdym bądź razie, nie ma co polemizować tylko brać sie do roboty. Strzykawki igły, woda do iniekcji, w pogotowiu benzo, koda, betablokery, odpowiednie s&s i liczyć na ostrą jazdę. W sumie cieknie mi ślinka na myśl o tym miksie.
Z pewnością pierwszy test to będzie 25mg 4aco-dmt iv. Jak wszystko pójdzie po dobrej myśli i działanie sprawi się na medal, kolejnym tripem będzie miks 4acodmt iv + DXM, a jak to przeżyje to może 4-aco-dmt + DPT, ALE TO DOMIĘŚNIOWO bądź analnie.
W każdym razie
w każdym bądź razie
on wszystko wali po kablach. On nie zna słowa "ryzyko". :-D
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.