Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Jazzjimijazz pisze: Pytając się "nic się nie stanie jak teraz bym sobie zarzucił ziarenka?" miałem na myśli czy nic się ze mną nie stanie jak już jestem po piwach a nie czy mnie nie weźmie jeżeli już jestem po alkoholu
Wiem :diabolic: Wredna zdzira ze mnie.
Zjemtwepachy: Raz weźmie tak, raz inaczej. Nie przejmuj się i keep on truckin ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jako że jest dużo firm oferujących nasiona, a rekwiat i inne legutko nie zawsze jest pod ręką, można by ustanowić wyznacznik jakości owych małych czarnych skurczybyków. Mianowicie natknąłem się na firmę PNOS. 2g za 1.20zł. Oczywiście według FAQ nasiona w ilości od 1.5g do 3g powinny lekko podziałać i tak też się stało. Standardowo miałem lekki ból brzucha, spłycony oddech a po około 0,5h po zarzuceniu była stymulacja (fajnie się gadało, chodziło etc) ze zmianą świadomości podobną do lekkiego ujarania. I teraz pytanie. Czy po 2g dobrych nasion wilca powinny być takie efekty? Dodam że wizuali nie uświadczyłem i nie było problemów z zaśnięciem, ale ospały też nie byłem.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
edit : tu Kosmouu piszący z konta Pani W .
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ipomoea tricolor "Flying saucers" z Magicznego Ogrodu.
Fajnie, wjazd jest ciężki i dłuży się strasznie. Zjadłem nasiona zmielone o godzinie 12:40 i jeszcze działa.
To co się dzieje jest Dziwne, niby jesteś trzeźwy ale z drugiej strony 100% psychodelii. Wszędzie widać fraktalne wzory, i jak bym się z nimi zestrajał. I wcale nie jest mrocznie, jest pięknie, poważnie, spokojnie i tajemniczo.
Zakochałem się w tych nasionkach
Będzie co napisać na NG, ale to jak już wrócę, bo teraz nie wiem czy to co napisałem ma ręce i nogi.
Coś czuję, że niedługo znów dam szansę LSA :) Wiosna.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.