Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LOWEN »
No to do dupy te valium...sadzilem ,ze 2-3razy na miesiac jak sobie wezme np na sen przy np zbyt duzej stymulacji i braku mozliwosci usniecia, bedzie to zloty srodek dezaktywujacy dzialanie innych substancji...pozwalajacy zasnac i sie wyspac...wstac z usmiechem na twarzy.

Sadzilem rowniez, ze do pojawienia sie jakich kolwiek skutkow odstawieniowych, czy zejscia potrzebna jest wieksza ilosc dawek wzieta w paro dniowym ciagu.
  • 522 / 4 / 0
do tego nadawał by się bardziej estazolam , diazepam za długo działa i na drugi dzień możesz sie czuć 'przyjebany' chociaż to zależy od dawki, jeśli nie masz zbytniej tolerki to 30mg może zrobić z ciebie człeko-zombie na drugi dzień. Ja już w ciągu drugiego dnia ojebałem już pół paczki i jeszcze wszamałem zibenów i kurwa nie ogarniam, wizuali zbytnio nie ma ale jaka uforia i empatia :heart:
edit:

Czuć wyraźną tymulację grzybowł idobrze b spać się nie chce idę porozmawiać z ludziami
LOWEN pisze:

Czy po zazyciu sporadycznym 20-30mg Valium moge miec jakies objawy wyraznie pogorszonego humoru, uporczywych mysli, braku checi do zycia? Prosze tylko o krotka odpowiedz nawiazujac do tego zapytania. Dziekuje.

chodzi ci o to czy się uzależnisz bo z tego co tu napisałeś chodzi o objawy odstawienne.

Jaka jest nejwieksza dawka relanium? możliwa do przyjęcia/??
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Czy diazepam.HCL jest aktywniejszy podawany donosowo niz oralnie?
kapo
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
W kabel jest najaktywniejszy, tzn najlepiej działa bo zdaje się o to ci chodziło.
Tyle razy było powtarzane, że diazepam, klonazepam, itp itp itp zdecydowana większość benzo poza midazolamem i czymś jeszcze nie rozpuszcza się w wodzie tylko w alkoholu.
Wciągniesz diazepam do nosa, on się nie rozpuści więc nie wchłonie się przez śluzówkę.
Wciągać od tak se można midazolam i zolpidem albo zolpiklon.
Jeżeli zadziała relanium wciągnięte do nosa to tylko ta część która ci spłynie ze smarkami do żołądka.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 1743 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Dawno nie brałem diazepamu bo jestem z drużyny "WKS Kloniarz" i "Zomki pomorze", ale mi jeno 20mg wystarczało tego, a ponoć słabe jest ;-)
Non omnis moriar.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Słabe może i dla niektórych słabe ale długo działa tak ja jem dwie paki przez 3-4dni to przez następne kilka dni jest fajnie ten luz aż nienaturalny ale bez odurzenia choć senność utrzymuje sie przez 2-3dni , staje sie bardzo otwarty na nowe kontakty i bardzo rozmowny i kontaktowy.
  • 522 / 4 / 0
Ponawiam pytanie jaka jest maksymalna dawka diazepamu?
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Co rozumiesz przez określenie "Maksymalna dawka diazepamu" ?? Chodzi Ci o dawkę śmiertelną? Czy idealną do poczucia się dobrze?
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 522 / 4 / 0
Dawka śmiertelna. Znalazłem na wiki że po obliczeniu w moim przypadku jest to powyżej 600mg.
  • 762 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
bzdaddict pisze, że benzodiazepiny rozpuszczają się tylko w alko... To dlaczego ludzie walą klony podjęzykowo? Nie zadziała tak? Wjebałem dziś rolkę w ten sposób i działa. Jak to jest?
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.