Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
U mnie schodzenie z dawek w pewnym momencie przestaje dzialac i ponizej pewnego progu nie dam rady zejsc, albo za malo mialem samozaparcia, choc raz bodajze 3 tyg sie katowalem i chuj z tego byl, choc wtedy moze zeby odstawic calkowicie, dwa dni pomezyc sie to by mniej bolesne bylo. Wiem tylko tyle ze do czasu jak mam cokolwiek do wypicia i ta mysl w koncu zmusza mnie zeby jakos sie poratowac i wypic i trwa to bez konca.
Ogolnie pregabalin w usa zaczeto stosowac normalnie w klinikach odwykowych przy ghb/gbl, wiem ze u osob z tak mocnymi skokami cisnienia dolaczyc mozna clondine, ale tego chyba u nas na rynku lekarstw nie ma, stosuje sie to bardzo czesto na detoksach czy to od opiatow czy stymulantow.
Myślałem o gabapentynie. Jakie są między nimi różnice?
O dziwo jest lepiej niż było. Schodzę bez problemu. Kocham Giebla, na stimsy jest epic.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Agoniści tak jakby "zapychją" to, gdzie tam brakuje dopaminy (nie powodując jej wysypu, jak stymulanty, tylko po prostu same mimikując jej działanie) powodują, że tam, gdzie jej brak i przepływ impulsów jest zbyt słaby (co powoduje ów akatyzję) powraca optymalne natężenie.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
czytal ktos na zagranicznych forach czy tolerka spada np po pol roku niebrania?
Antoś to nie rób ciągów :-p
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.