Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1488 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Non »
A czy możliwe jest, że diazepam nawet zapity browarami nie działa?
Przyjąłem na pierwszy raz 10mg i zapiłem dwoma bronisławami, i co? I nic. Prócz lekkiego uczucia 'miękkich nóg' nic. Alkohol zszedł po godzinie i później byłem trzeźwy jak niemowlę...
  • 139 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hopek »
Non, a czego Ty sie spodziewasz po 10mg diazepamu ? Odlotu na orbite ? Przeciez to dpowiednik raptem 0,5mg alprazolamu - najmocniejszego benzo, a takie dawki to sa minimalne dawki lecznicze, a gdzie im tam jeszcze do rekreacyjnych. Poczules dokladnie to co powinienes. Lekkie rozluznienie miesni. Jeszcze zabiles caly efekt alko, ktory przy takiej malej ilosc diazepamu wzial gore nad nim. Jak chcesz rekreacyjnych efektow to po pierwsze nie na takich dawkach, po drugie na czysto bez alko bo wtedy nie wyczujesz nawet dzialania diazepamu i po trzecie nawet jakbys cala pake zjadl to nie spodziewaj sie fajerwerkow po diazepamie. Ewentualnie relax, luz, spokojnosc ducha, odstersowanie, moze sennosc to max i po to ludzie ze mna wlacznie to biora, zeby miec w dupie wszystko i nie stresowac sie niczym. Ale to raczej nie taka benzo jak dla mnie i nie takie dawki nawet dla nowicjusza. Moja Kobieta, ktora wazy 47kg i ma zerowa tolerke i doswiadczenie od czasu do czasu bierze 0,5mg alprazolamu = 10mg diazepamu i lekka ja to uspokaja, a czasami w bardzo nerwowych sytuacjach nawet na Nia to nie daje rady.
Takiego świata ja nie chce, wiec go sobie ulepsze....
  • 121 / / 0
dostalem wczoraj w dupe zastrzyki 2x relanium 5mg, i nie poczulem jakiejs blogosci, wogole to nic nie poczulem w sumie, myslalem ze to witaminy sa... dopiero rano spytalem pielegniarki i powiedziala ze to bylo relanium... :huh:

za drugim razem zapadlem w jakby chwilowy sen i po ocknieciu sie mialem przez kilkadziesiat sekund takie dziwne ale mile odczucie...

dlaczego nie poczulem tego rodzaju sposobu iniekcji? dlatego ze nie dawali mi w zyle czy to bez roznicy?
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wsb »
orientuje sie ktos jak jest z przeterminowanym relanium? dziala/nie dziala, szkodliwe/nieszkodliwe?
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
A o ile przeterminowane jest?
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 432 / 1 / 0
działa.(praktycznie nieistotnie ile przeterminowane)
off
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wczoraj wieczorkiem zapodałem 10mg diaza do noska . Byłem wtedy pod wpływem DXM . Zepina weszła po jakichś 20-25 minutach . Zmiękczyło mnie fajnie, potem doszła senność i poprawa samopoczucia . NAstępnie chill out i wyjebanie na wszystko, wyluzowanie i " no stress " . Stan ten jednak nie utrzymywał się na stałym poziomie tylko jakby zanikał na 10-15 minut i potem wracał, stopniowo senność malała . Pozostało same wyluzowanie i połykanie głosek ( lekkie ) . Wypiłem kawę i położyłem do łożka . Zasnąłem po jakichś 40minutach . Wstałem wypoczęty i jest ok . Diazepam doraźnie is OK !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
kurwa od jakiej dawki to przeciwpadakowo dziala? bo osrtarnio zjadlam w obawie przed padaką po gramie tramca 60 mg ( ok przyznaje ze chcialam tez sie mocniej upierdolic )

alle pudeleczko kiedys sie konczy i trzeba z głową, z głową

no, to do dawek tramalu od grama w górę ile polecacie ? 20 mg styknie? no i wiadomka, ze dojadanie po kilku h, czy nie trzeba?

serio boje sie tej padaczki jak pojebana a tolerke na benzo mam nie małą
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 522 / 4 / 0
CosmoDo pisze:
Wczoraj wieczorkiem zapodałem 10mg diaza do noska . Byłem wtedy pod wpływem DXM . Zepina weszła po jakichś 20-25 minutach .
Po połknięciu wchodzi po 15min.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 1743 / 25 / 0
Jak tak boisz się padaczki to bierz chociażby starą ale jarą depakine chrono, albo karbamazepine....

A co do benzo to na padake wiadomo klonidła są najlepsze, choć i relanium dobry w dawkach 20mg (po 4 rolki) nie musisz się bać padaczki...
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.