Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2235 / 5 / 0
to to prawda, że tolerka ujemna.

Ale czy aby na pewno każdy chce tak często powtarzać tego typu doświadczenie? Nie powiem, na początku na pewno tak, ale z czasem, u mnie przynajmniej, dwa, cztery palenia w przeciągu dnia, dwóch satysfakcjonowały na długie miesiące.

A teraz w brodę se pluje, bo mogłem hurtem to wykupić ;-(
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
No toż.. żeby człowiek wiedział, że zdelegalizują, to by się kredyt jakiś wzięło i hurtem ;d
  • 102 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Meratus »
w Czechach nie radzę robić zapasów, ostatnio podobno przez wejście wiadomej ustawy w tymże kraju policje krajów sąsiadujących (w tym Polski) patrzą nieprzychylnym okiem na wszystkich wyjeżdżających stamtąd.

Ja niedługo będę w Austrii i tam sobie co najmniej na własny użytek kupię.
  • 2497 / 49 / 0
Susz kosztuje w okolicach 3-5zl za gram, ekstrakty kiedys, jak jeszcze u nas to bylo legalne to 10x kosztowal mniej wiecej 30zl, wiec tyle, co ekwiwalent w suszu, w sklepach internetowych ekstrakt jest zwykle jakies 50% drozszy w przeliczeniu na susz, wiec, jak komus sie chce, to niech robi sobie ekstrakt samemu, ale w moim przypadku szalwie pale tak rzadko, ze w sumie nie chcialoby mi sie z tym pierdzielic.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: camelmc »
Moje pierwsze spotkanie z wieszczą rośliną było przypadkowo-okazjonalne. Starszy kumpel opowiedział mnie ło niej i powiedział że cuś mu się tam ostało. Dał mnie ino dwa sporawe woreczki suszu - w jednym była już znikoma ilośći i była bardzo rozdrobniona, drugi wypełniony był w całości wiekszymi fragmentami liści.

Przeleżało to u mnie jakieś 3 miesiące i postanowiłem spróbować. Pewnego ciepłego wieczora wziełem moją koleżankę bulbę i zrobiłem nabitkę z pierwszego z woreczków. Po dwóch pokażnych machach na szybkości nabiłem drugą, ale zdążyłem tylko mocno pociągnąć i się zaczęło - zacząłem się śmiać, pluć na dywan,a potem w przypływie radosci rozlewać wodę z bonga po moim stryszku. xD Całość trwała jakieś 10 - 15 minut.

Poźniejszymi czasy palił ja z kulegami z tego drugiego mieszka, ale efekty byli jak po sztachu sensimili. :D

Raz paliłem X10 ze sklepu sieci Dośmiecacze, ale dziwnie się po tym specyfiku czułem... W niedalekiej przyszłości zamierzam jeszcze spróbować.

PS: Jak się robi ekstrakt domowym sposobem?
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Było wiele razy. Wpisz w szukaju salvia ekstrakcja aceton.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: camelmc »
No tak :o)

THX
  • 54 / 2 / 0
czy ktoś wie coś na temat tego sklepu - http://nagualshop.cba.pl ???? zobaczyłem dostępny susz szałwii i zdębiałem. O co chodzi??
Uwaga! Użytkownik narkoziom30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 2 / 0
Śmiech na sali, pół strony w języku łacińskim? Ktoś z czystej ciekawości mógłby się pokusić o przetłumaczenie ;)
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Jakaś przestarzała strona bo pisze gdzies tam że wszystkie produkty są legalne;p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".