Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 454 / 27 / 0
Załatwiony u neurologa na zespół niespokojnych nóg....
  • 92 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucasso »
No jak tam dalsze wrazenia? Moj ropinirole juz w drodze...musze jakos przetrwac do 15kwietnia do wizyty u psychiatry. Glupieje nie wiem co mam robic. Nic mi sie nie chce! Napisz cos wiecej.
Doing whatever the fuck Ifeel like,when I wantIt,how I wantit.Fuck big companies-Use them!Instead letting them using you,Never be complete, stop trying to be perfect, Stop tryingTo control everything.Just let all this shit go-Lets fall chips where theyMAY
  • 454 / 27 / 0
Wrazenia jak najbardziej dobre :D ... z czasem jak stosuje sie ten lek potęgują się jego pozytywne mozliwosci terapeutyczne i zanikają delikatne objawy nieporzadane...
  • 92 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucasso »
Mowisz ze pomogl w sprawie ahedonii? Jak myslisz od jakiej dawki powinienem zaczac?
Doing whatever the fuck Ifeel like,when I wantIt,how I wantit.Fuck big companies-Use them!Instead letting them using you,Never be complete, stop trying to be perfect, Stop tryingTo control everything.Just let all this shit go-Lets fall chips where theyMAY
  • 454 / 27 / 0
Najlepiej zaczynać od najnizszej dawki ( 0,5 mg -2 razy na dobę a nawet 0,25 mg 2x /dobe).. czy pomaga na anhedonie...jesli o mnie chodzi to przede wszystkim na nią.. ale tu juz potrzeba kilku dni leczenia tym lekiem...są jeszcze inne leki o podobnym mechanizmie działania jak Ropinirole.. sprawdz sobie np . Piribedil na ang.wikipedii jakie jest jego przeznaczenie:)
  • 24 / / 0
zrytyłeb a jak ropinirole działaja na zdolności umysłowe i motywacje, bo o to mi głównie chodzi
Uwaga! Użytkownik wagabunda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Jest tez bromokryptyna (bromergon), ale posiada niby jakies uboki wieksze, jak hamowanie produkcji hormonu wzrostu...
  • 454 / 27 / 0
Zdecydowanie poprawia koncentracje,motywacje ,pojawia sie taka wewnętrzna lekkość ..wczesniej demotywacja jakby sciągała mnie do ziemi teraz po Ropinirolu czuje jakby mi wyrosły skrzydła..wszystko mi łatwiej przychodzi.. dopamina dodaje mi skrzydeł :-D
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
W jakims normalnym kraju (innym od polskiego szamba) ten lek jest na depresje/cos innego niz parkinson?
  • 454 / 27 / 0
w UK ,Stanach są przymiarki aby ropinirole,piribedil,pramipeksol stosowac w atypowych depresjach,anhedoni..ze szczególnym uwzglednieniem piribedilu..zreszta przeczytajcie sobie sami jakie ma zastosowanie...
http://en.wikipedia.org/wiki/Piribedil
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.