Przyznaj się, że tylko o to Ci chodziło :)
opisz efekty jak już zaczniesz szamać
na co udało Ci się go wyrwać?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
to mi to przepiszą? uu- haa
byłoby świetnie, chociaż mnie marzenia chyba ponoszą.
opisze to jak zareagował na niego mój kumpel który nim trafił na ropinirole testował ok 10 róznych leków zarówno przeciwdepresyjnych jak i przeciwpsychotycznych i innych bez skutku...,mianowicie długo meczyła Go fobia społeczna,depresja,anhedonia i szereg pomniejszych dolegliwosci których nie bede przytaczał... jak zareagował na ten lek zapewne was interesuje...otóż po kilku dawkach odczuł ogromną zmianę -zwiekszyła sie jego motywacja,libido,odzyskał zmysły -jak to sie wyraził zapachy są intensywniejsze a dotyk taki głęboki....stał sie duszą towarzystwa o czym wczesniej mógł tylko marzyć(fobia społeczna)... przed tym lekiem czuł sie jak kukła bez emocji niezdolna do wyższych uczuć ,radosci ,jasnego myslenia.. ten lek spowodował ze -jak to sie wyraził-urodziłem sie od nowa...
zdeklarowanym dopaminowcom, którym jednak combo neuro+ssri nie do końca dobrze robi, pomoże?
poczuć się lepiej?
odpocząć od ścierwa?
bo jak pierwszy raz brałem neuroleptyk, to też myślałem że wyzdrowiałem :D
po tygodniu okazało się inaczej.
może to lepsze odrobinę.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.