macki opisałem nasze rozważania o spryskiwaniu ludzi :D
to na pewno było MDEA, nie miałem tego LOVE & EMPATY, tzn była empatia ale na taki średnim poziomie. Euforia była owszem ale też nie taka wysadzająca z butów choć akurat to mi sie podobało taka delikatna fajna miła euforia ale nie nachalna. Zresztą już dawka o tym świadczy. Z tym pobudzeniem to też dziwna sprawa, rzeczywiście zwlec sie z fotela bylo trudną decyzją ale jak poszedlem tanczyc to moglem sie spokojnie gibać. Muza po tym też bardzo fajnie brzmi, tak "jednolicie" jako całość a nie zlepek dźwięków które możesz analizować jak po LSD czy innych psychodelikach. I ta jasność umysłu. Wiesz że mógłbyś sie normalnie zachowywać gdyby nie naćpany wygląd hehe. Super rzecz ciesze sie że mam to ale jednak nadal cel to true MDMA :D
electrofreak pisze: po mdma pobudzenie nie powinno być typu fetowego/koksowego/mefowego itd., czyli "pizd pizd pizd" i ciężko usiedzieć, a raczej ogromna "krystaliczność", "czystość", "jasność"
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Jak mniemam wszystko pochodzi i zzzaaa granic naszego kraju. Czy moze macie tak dobrych znajomych, ktorzy czasem sa tu to tam i na piwku sie spotykacie ;]
\btw. jesli chodzi o roznice nie w dzialaniu, a wygladzie to jak te dwie cudne substansje sie maja do siebie? ktos cos gdzies foty jakie czy cos tam?
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
PZDR.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.