Whateva, rozmiar penisa ma dla mnie znaczenie porównywalne z objętością ślepej kiszki i obwodem łydki. Ważne, żebyśmy zarówno ja, jak i moja partnerka, czerpali przyjemność ze współżycia.
p.s. mam małego, pewnie poniżej 15 cm.
jest od chuja ciekawych badań nad penisami,
wynika z tego, iż co czwarty facet ma penisa w okolicach 14 centymetrów, a zaledwie KILKA PROCENT populacji ma powyżej 18 centymetrów. Więc albo narkotyki powodują 4-centymetrowy przyrost albo wykonaliście pomiary na kwasie i wam się wydawało, że macie półmetrowe maczugi...
Nie rozumiem po co ściemniać w anonimowej ankiecie? Kompleks małego? :)
A i chciałbym zwrócić uwagę, że wg tej tabelki o rzekomym pożądanym rozmiarze mało który mężczyzna jest w stanie zaspokoić kobietę. Może to wynikać z dwóch rzeczy:
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
b) kobiety podają, że owe 8 cali to 'akurat' bo faceci wyskakują z przeciętnymi 15 centymetrami ale mówią, że 'to jest zaje-kurwa-biście duża 20 centymetrowa maczuga !' hehehe.
chetnei bym zmierzył ale nie staje od dosyć dawna
bardzo ciężko mam maszta podnieść w górę
Ja zagłosuje w ankiecie jak mi któraś z forum komisyjnie zmierzy - żeby nie było oszustw :-p ... może pani moderator chętna? ;-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Badanie pewnie było przeprowadzane anonimowo, więc kobiety mogły powiedzieć o tym głośno, że jeden na ośmiu facetów jest w stanie je naprawdę zaspokoić.
Zresztą, jakbyś się czuł gdyby twoja dziewczyna podczas stosunku oznajmiła Ci o maleńkości twojego wacka?
Wniosek jest jasny - duża pyta = laska jest happy.
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
kobiety jak to jest ? czesto udajecie ? maly czy duzy ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: Jah zmartwiles mnie
kobiety jak to jest ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: maly czy duzy ?
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.