Whateva, rozmiar penisa ma dla mnie znaczenie porównywalne z objętością ślepej kiszki i obwodem łydki. Ważne, żebyśmy zarówno ja, jak i moja partnerka, czerpali przyjemność ze współżycia.
p.s. mam małego, pewnie poniżej 15 cm.
jest od chuja ciekawych badań nad penisami,
wynika z tego, iż co czwarty facet ma penisa w okolicach 14 centymetrów, a zaledwie KILKA PROCENT populacji ma powyżej 18 centymetrów. Więc albo narkotyki powodują 4-centymetrowy przyrost albo wykonaliście pomiary na kwasie i wam się wydawało, że macie półmetrowe maczugi...
Nie rozumiem po co ściemniać w anonimowej ankiecie? Kompleks małego? :)
A i chciałbym zwrócić uwagę, że wg tej tabelki o rzekomym pożądanym rozmiarze mało który mężczyzna jest w stanie zaspokoić kobietę. Może to wynikać z dwóch rzeczy:
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
b) kobiety podają, że owe 8 cali to 'akurat' bo faceci wyskakują z przeciętnymi 15 centymetrami ale mówią, że 'to jest zaje-kurwa-biście duża 20 centymetrowa maczuga !' hehehe.
chetnei bym zmierzył ale nie staje od dosyć dawna
bardzo ciężko mam maszta podnieść w górę
Ja zagłosuje w ankiecie jak mi któraś z forum komisyjnie zmierzy - żeby nie było oszustw :-p ... może pani moderator chętna? ;-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Badanie pewnie było przeprowadzane anonimowo, więc kobiety mogły powiedzieć o tym głośno, że jeden na ośmiu facetów jest w stanie je naprawdę zaspokoić.
Zresztą, jakbyś się czuł gdyby twoja dziewczyna podczas stosunku oznajmiła Ci o maleńkości twojego wacka?
Wniosek jest jasny - duża pyta = laska jest happy.
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
kobiety jak to jest ? czesto udajecie ? maly czy duzy ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: Jah zmartwiles mnie
kobiety jak to jest ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: maly czy duzy ?
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.