Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Uliczne iniekcje dające lekcje.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 36 / 0
Stare ćpaki nie zakładają staz i nie pompują kabli.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 10 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: vrrr »
Moje słabe krążenie uniemożliwia puknięcie w okablowanie stóp, żadne triki nie pomagają na uparcie niewidoczne i niewyczuwalne żyłki. Na dłoniach, jak u większości, ładnie wystające baciki, niestety na łapki wszyscy zwracają uwagę, a zasłonić można tylko niezbyt skutecznie długimi rękawami.
Oczywiście igły 0,45x12mm, dłuższymi, grubszymi kaleczę się jak sierota. :nuts:
Ale nawet cieniutkie igły bardzo, bardzo niszczą kable jeśli są zużyte, chociaż dziura po tępej niczym dupa 0,45 jest stokrotnie mniejsza niż po drugim wkłuciu 0,8.
Najgorsze, uwłaczające :scared: jest desperackie pukanie na ciśnieniu, szukanie żyły z nadzieją, że teraz się uda, coraz mocniejsze zaciskanie paska i sine palce. Trzeba mieć trochę rozumu i przestać, bo można się wkręcić nawet na kilka godzin i zrobić z żył durszlak, bez sensu.
A tak poza tym - po zepsutym strzale na obrzęk pomaga altacet w żelu, jeśli nie ma pod ręką nic lepszego. :finger:

Warszawski - tak, i gadają, że potrafią puknąć komuś, kto ma chujowe żyły ;)
  • 989 / 36 / 0
vrrr pisze:

Najgorsze, uwłaczające ]
Przerabiałem to często :) Po czymś takim pokój jak rzeźnia wygląda.. wszystko zakrwawione.

Warszawski - tak, i gadają, że potrafią puknąć komuś, kto ma chujowe żyły ;)
Kto ma chujowe - tak. Ale w Twoim przypadku chujowe + zrost na zroście.. mission impossible :)
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 3523 / 55 / 0
dlaczego nie robicie studzienek ?? 10 lat temu miałem kolegę który chodził z wbitą igłą na stałe, nie pamiętam jak to zabezpieczał przed infekcjami itd i gdzie to było wbite ale mówił że to stosowane wśród takich ćpunów jak Wy %-D Dodam, że zmarł kiedy przestał brać <_<
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Igłą? a nie gumowym wężykiem? Przecież przy jakimś ruchu ręką idzie rodpierdolić łapę. A wenflon przerabiałam kilka razy, ale niekomfortowo się z nim czułam.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
To może od razu coś takiego? ;-)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Port_naczyniowy
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 351 / 8 / 0
Autostrada do piekła. Poza tym już widzę, jak każdy zawodnik po strzale płucze to solą fizjologiczną i heparyną, utrzymuje to w czystości itede. Achaaa....
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
Zajebiście by tu wyglądało, chodzić z czymś takim 24/7 ;]
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 989 / 36 / 0
Gdzie trzeba się udać aby założyć sobie taki port?

xzx
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.