ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
Wątek dla wszystkich użytkowników ze zdiagnozowaną schizofrenią. Jak sobie radzicie na co dzień z chorobą? Jak wygladaja Wasze kontakty z ludźmi? Czy leczycie sie i jak reagujecie na leki? Jaki wpływ na ten stan maja dragi? Jaki jest związek między dragami a schizo? I wogóle piszcie o czym chcecie...
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 121 / / 0
ile masz renty?
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 968 / 96 / 0
Nieprzeczytany post autor: sem »
Nie dostaje renty. Jesteś głupi.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
Ciekawe jak to jest być w zaawansowanej schizofrenii i zrobić tripa na kwasie
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 104 / 2 / 0
Mam znajomego ze schizofrenią, który w miarę nie najgorzej funkcjonuje jednak kiedy wyobrażam sobie że zarzuca kwasa to mnie ciary przez kark przechodzą. I bez tego wygląda jakby ciągle był na tripie ale w sumie nieustannie zażywa swoje proszki, może między innymi od tego.
  • 968 / 96 / 0
Nieprzeczytany post autor: sem »
Fakt te leki maja bardzo duzo skutków ubocznych,a lekarze nie za bardzo przyjmuja je do wiadomości. Czasami mam wrazenie że ich cała wiedza to pobieżnie przeczytana ulotka.Neuroleptyki moga na poczatku przyjmowania nawet wzmagać psychoze,a przez cały czas powoduja m.in lek,depresje,objawy parkinsonowe,niepokój wewnetrzny.To jest strasznie inwazyjna,prymitywna chemia. Ona nie jest po to aby wyleczyc tylko po to aby pozbyc sie kłopotu. Nie znam nikogo komu na dłuzszą mete by pomogły. Działają na niektóre objawy,jednocześnie jeszcze bardziej ryjac głowe na innych płaszczyznach.Ale czasem nie ma wyjścia.Pomocne sa czasem umiejetnie dobrane i dawkowane psychodeliki czy marihuana,ale ten kij ma dwa końce i zamiast pomóc może byc gorzej.
  • 985 / 92 / 0
eis pisze:
trip x2. Chciałbym widzieć gościa zapierdalającego po mieście krzyczącego aaaaaaaaaaaa!!!!!!! z wystraszoną gębą jakby ducha uwidział. Może by przeszło po kartonie? %-D
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 989 / 35 / 0
narcotic_dream pisze:
eis pisze:
trip x2. Chciałbym widzieć gościa zapierdalającego po mieście krzyczącego aaaaaaaaaaaa!!!!!!! z wystraszoną gębą jakby ducha uwidział. Może by przeszło po kartonie? %-D
http://www.youtube.com/watch?v=gtRx86_Qlnc

:-D

Następnym razem podaj tytuł
Emce

""O 2 pigułki..." Konto YouTube, które jest powiązane z tym filmem, zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie."
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 2179 / 30 / 0
narcotic_dream pisze:
eis pisze:
hahhaha widziałem takiego gościa. Tylko że on jest "zdrowy" :D
Hidden mefedron User
  • 85 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elian »
Ja słyszałem, ale nie znałem osobiście człowieka. Podobno po myszkach coś mu się poprzestawiało i potrafił idąc przez miasto klęknąć i modlić się (?) bo zobaczył demona, albo jakieś inne chore sytuacje mu się przydarzały. W każdym razie, poleczyli go trochę i wrócił do świata rzeczywistego ;) Ogólnie trochę się odrealnił na jakiś czas, ale nie pamiętam szczegółów, zapewne nic przyjemnego ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.