http://pl.wikipedia.org/wiki/2C-D
Próbował ktoś? Warte zachodu? Wg PiHKAL dawkowanie 20-60mg, czas działania 4-6 godzin.
http://www.erowid.org/library/books_onl ... l023.shtml
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Aczkolwiek jesli w tej samej cenie jest 2C-P to juz mam pewne watpiliwosci ze az tak tanio :)
Tzn mam na myśli jakość towaru, bo efekty miałem juz ogromną przyjemność poznać i za pewne powrócę do jej użycia jeśli bedzie wszystko ok
Z checia wyproboje poraz kolejny :)
Opak setka wywoła już bardzo silne efekty. A żeby sie zapoznać to ja proponuje 50mg rospuszczone w soczku. Po 20-30min wchodzi i trip jest praktycznie bez wizuali, ale bardzo euforyczny i empatyczny. taki pluszowy bardzo :-D
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.