ogar pisze: tak mi sie wlasnie wydawalo że na makumbe to najlepiej liście bo dużo tego jest i na zbyciu w sumie...
w poniedzialek zaczne dzialać:P bo już dzisiaj z opcją lipa
Zdaj relacje , zjadłeś? Działało?
is busy dying
Obecnie mam dostęp tylko do kupnego materiału- jakość 9/10. Minimum to 1g na osobę? Obecnie palone sporadycznie 1-2 na tydzień sztuka na dwoje
Jak masz wysoką tolerkę to może wytrzymasz i będzie naprawdę skaj haj.
Ale jeśli nie masz to może być wesoło. :)
P.S - w jakiej jurysdykcji ten raj że takie ciuciu w kioskach sprzedają? :)
Tak tylko napisałem o kiosku ale sprowadzone z USA.
Jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to z chęcią przeczytam.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.