ogar pisze: tak mi sie wlasnie wydawalo że na makumbe to najlepiej liście bo dużo tego jest i na zbyciu w sumie...
w poniedzialek zaczne dzialać:P bo już dzisiaj z opcją lipa
Zdaj relacje , zjadłeś? Działało?
is busy dying
Obecnie mam dostęp tylko do kupnego materiału- jakość 9/10. Minimum to 1g na osobę? Obecnie palone sporadycznie 1-2 na tydzień sztuka na dwoje
Jak masz wysoką tolerkę to może wytrzymasz i będzie naprawdę skaj haj.
Ale jeśli nie masz to może być wesoło. :)
P.S - w jakiej jurysdykcji ten raj że takie ciuciu w kioskach sprzedają? :)
Tak tylko napisałem o kiosku ale sprowadzone z USA.
Jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to z chęcią przeczytam.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.