Doświadczenie mam kilkunastokrotne (około raz na tydzień), a problem zaczął się pojawiać ostatnio. Mianowicie jak już mija nadzieja na ostrzejsze opiatowe uwalenie (3-4 h po łyknięciu) zaczyna coś się dziać w moich bebechach. Przeważnie jem do syta na fazie, co jakby indukuje ten ból. Przed ostatnim razem towarzyszyło temu burczenie w brzuchu i wzdęcia. Wypowiedzi, które znalazłem dotyczą problemów po thiocodinie, którego nie używam. Co to może być? Ma ktoś taki sam problem?
Na razie jest nam miło, ale nie jest dla mnie problemem zrezygnować z kody. Wole oszczędzić organy wewnętrzne, a ból to raczej nie jest dobry znak.
Jakieś sugestie?
W sumie to nie wiem po co założyłem ten temat. Wyjebcie go. I tak mi tu raczej nikt nie pomoże.
Nie ćpam już!
EDIT: gazyfikacja plazmy namówił mnie na ostatnią eksperymentalną próbę.
Nie wiem jednak, gdzies cos zalapalem na ten temat i glosno mysle.
Raz jak zjadłem 5 Thiocodinów, a potem dorzuciłem jeszcze dwa. Drugi raz jak wypiłem butelkę wina i wziąłem kodę i trzeci raz od razu zwróciłem roztwór z Antidolu z powodu jego smaku.
Nie wiem, może coś mi tam się ryje, ale żadnych skutków i objawów nie mam. Co warto byłoby sprawdzić, jakie badania przeprowadzić?
qqq111 pisze: Co warto byłoby sprawdzić, jakie badania przeprowadzić?
dzika pisze: ALAT i ASPAT - normy wątrobowe
qqq111 pisze:Pod kątem tego co ewentualnie mógł mi wyrządzić sulfogwajakol?dzika pisze: ALAT i ASPAT - normy wątrobowe
gazyfikacja plazmy pisze: Żeby brzuch nie bolal to mniej jedz na fazie, albo jedz dopiero jak zejdzie.
15 min od zarzucenia poczułem takie mega przyjemne ciepełko, niestety trwało tylko 30 min. Histamina też dała o sobie znać, ale lubię to swędzenie.
Koda jest zajebista.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.