Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 369 / 4 / 0
masterwgnojeniu pisze:
to jeden z moich 3 zyciowych celów wziasc kwasa
to masz zajebiście wysoko postawioną poprzeczkę
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 179 / 1 / 0
no nikt nie mówił że będzie lekko :D
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
GUM @
YYYYYY tak zgdzam się ... ale dla mnie nieogar jest stopniowalny (chociaż to trudno opisać). Może podejdę do rzeczy przykładowo (grzyby) :
No tak, Ty możesz w miare dokłądnie stopniować kolejne "nieogary", ale PRZEŻYTE PRZEZ CIEBIE.
Natomiast dwoje ludzi może porównywać własne nieogaru w baaaaardzo ograniczonym stopniu. A co więcej wyciągać wnioski co do dawki przyjętej przez te poszczególne osoby na podstawie ich własnych opisów tych "nieogarów" to już totalnie karkołomne zadanie moim zdaniem. I o to mi cały czas biegało...
  • 2497 / 49 / 0
Może by tak zastosować skalę porównawczą i zastosować ekwiwalent łysicowy, ew. w mg 4-aco-dmt? Wiem, że działanie jest różne, ale w sumie grzyby są chyba najbardziej zbliżoną tryptaminą do LSD
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
NO to dałem psylocybołysicowy.

No pewnie ,że nieogar jest indywidualny , aczkolwiek każde przezycie próbuje sie obiektywizowac . Jezeli ktos będzie miał "ukryte zdolności psychotyczne" to lecutkie działanie kwasu może spowodwać powstanie lawiny, oberwanie nawisu i wielkie bum na parę tygodni. Wtedy mały kwas power da duży wypalajacy się krater.

Aczkolwiek zarzywałem rózne psychodeliki z róznymi ludźmi i własnie przez rozmowy, obserwacje dotarłem do czynnika "nieogaru"
  • 2179 / 31 / 0
po spożyciu ok 12 kwasów o bardzo miernej mocy być może uzbierało sie do 200 max 250 ug. Silne morfowanie, OEV'y fraktalowe, CEV'y (przy większych dawkach jest ich tyle że całkowicie sie zamazują, też tak macie? Przy średnich dawkach są bardzo widoczne kalejdoskopowe kolorowe fraktale i tunele a przy dużych dawkach wszystko sie tak bełta że widać tylko mrygające punkciki).

Choć może to było 150? No i kurwa jak tu teraz powiedzieć? Przez cały ten temat nie doszliśmy do jakichś konkretnych wniosków hehe.
Hidden mefedron User
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja po najwiekszej swojej dawce mialam takie cukierkowe cevy, kolorowe symetryczno spiralne ruchome piekne cos, nie wiem jak to nazwac. Calosc byla idealna, blyszczaca i w ogole piekna, szkoda ze nie mam talentu do malowania bo bym wam pokazala :)

Na tym samym tripie w ciemnym pomieszczeniu oevy tez byly zadziwiajace, widzialam postacie, czulam ich obecnosc ( to byly takie wielkie pszczoly i ludzie w nie przebrani, w ogole bylam w ulu na jakims zebraniu jakiejs rady, pszczolo-osy cos obgadywaly i mnie nie zwracaly na mnie uwagi ), twarz kolegi nagle zamienila sie w twarz wilka z bajki o 3 swinkach. W ogole przypomniala mi sie ta bajka, zaczelam ja opowiadac a pod koniec sie rozplakalam, hehe, plakal ktos na kwasie? ja sie za bardzo wczulam w swoja opowiasc i to dlatego ale szybko przeszlo i wyszlismy z altanki ( burza sie skonczyla). Idac obok pola kukurydzy widzialam pomiedzy kukurydzami jakies dzieci male, obserwowaly mnie i kumpla. W ogole duzo duzo sie dzialo.

i teraz tak... ile to moglo miec w sobie? zjadlam 2 i pol papiera wtedy. 2 tyg wczesniej jadlam polowke z tego samego blotera na probe i bylo calkiem inaczej. Super humor, chec do zabawy, brak zmartwien, euforia. Cevy i oevy tez tylko slabsze, rozmowa z ruchomym drzewem, ktore nie chcialo dac sie dotknac i sie ze mna droczylo ( troche przypalowo bo gadalam z tym drzewem w miejscu publicznym i zostalam przylapana :) ) ogolnie wielka radosc. Kolega zlapal po polowce BT i nawial na chate ale mi to nie popsulo humoru.

Trip dosc dlugi chociaz apogeum pizdy trwalo moze 3h, nie wiem, czas nie istnial. Kartony z francji. Ciekawam ile mialy...
z jednej strony po polowce bylo git a z drugiej po 2 i pol spodziewalam sie wiecej, chociaz i tak bylo mocno i pieknie.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 4024 / 372 / 951
Gwynnbleid pisze:
po spożyciu ok 12 kwasów o bardzo miernej mocy być może uzbierało sie do 200 max 250 ug.
Nie rozumiem za bardzo tego zdania, ktoś robił kwasy takie po kilkanaście µg ?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2179 / 31 / 0
to były krople może po 50 ug, które leżały z małym dostępem powietrza przez jakieś 2 miesiące (po czasie utrwalacz wysechł i zrobiło sie tego mniej o ok 80% ), dorzuciłem do tego jeszcze jakiś stary kwar również w kropli zmieszany z whiskey. Nie wiem czy on w ogóle coś dodał bo leżał w alkoholu od sierpnia. Także pierwotnie pewnie miałoby to dosyć zabójczą moc ale gdy to wrzucałem to tak jak pisze było mocno ale na pewno nie tak mocno jak być powinno po takiej ilości. Stąd wniosek że mogło to być 200-250 bo wiem mniej więcej jak sie czuje po RZEKOMYCH 100-120 ug.
Hidden mefedron User
  • 83 / 2 / 0
ale po kilkadziesiąt na pewno, chociaż to raczej rzadko się zdarza. faktem jest że zdarzają się diametralne różnice w stosunku do standardowej 200ki.
dawniej 150-200ug najczęściej można było liczyć, teraz to jeszcze trzeba na prawdziwe lsd trafić.
jeśli zjadłaś 2,5 (od razu, czy dojadałaś?) to powinnaś liczyć 400-500ug.
myślę że tak może wyglądać dobra psychodeliczna bańka po dwóch i pół kwasika ;)
mnie takie dawki zabierają już najczęściej do krainy psychicznego bólu, ale wydaje mi się że tak to powinno wyglądać :)
Uwaga! Użytkownik homopsychosisnarcosis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.