Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli to wrzucisz uradujesz niezwykle me serce. :)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nirvana pisze: J73, każdy serwer, który tylko będzie Ci pasował się nada - rapid, 4shared, megaupload, bandogo, cokolwiek. Nie robi mi to różnicy zbytniej.
Jeśli to wrzucisz uradujesz niezwykle me serce. :)
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
Sukred pisze: Słuchał ktoś na tripie hipnotiks Mateusza Grzesiaka? Jeżeli tak, to prosiłbym aby ktoś odpowiedział. Czym różni się podroż na dźwiękach Shpongle od hipnotiks Grzesiaka.
Na shponglach czy jakiejkolwiek innej muzyce jesteśmy wolni pod wzgledem treści i formy, natomiast hipnotics jest konkretnie ukierunkowane. Tą różnicę mozna zobaczyć nawet na trzeźwo. Jeśli chcesz sie dowiedzieć jak to jest na fazie to nie masz innej opcji niż tego spróbować. To pytanie z serii tych jakby sie ślepy pytał jak wygląda kolor zielony. Po prostu musisz spróbować, słowami tego nie ujmie nikt.
Pozdrawiam
Skąd w ogóle chęć porównywania tych dwóch?
Sukred pisze:Lubię czuć, wiedzieć, że coś się we mnie zmienia a przy zwykłej muzyce tego nie mam. Jestem ciekawy czy treść i polecenia w hipnotiks, zapiszą się jakoś w mojej podświadomości lepiej niż słuchanie go na trzeźwo.Skąd w ogóle chęć porównywania tych dwóch?
Pozdrawiam
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.