Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
http://pokazywarka.pl/heroina/
;-)
[wstawiłam nowego linka - v.]
xzx
Alkoholizm to powolanie!
za to fajnie swiecisz przykladem czego NIE robic aby tak skonczyc :-) tj nie napierdalac ciagow przedewszystkim i nie dopuszczac do rosniecia tolerki
[quote="popjerdol"]
za to fajnie swiecisz przykladem czego NIE robic aby tak skonczyc ]
Nie wydaje mi się, żeby to było takie łatwe i oczywiste.
Alkoholizm to powolanie!
Hurra, diese Welt geht unter
To calkiem dobry pomysl, moznaby sie zgadac z jakims monarem, czy inna instytucja jako sponsorem, opracowac to ladnie, wydac i kosic kase(czesc odprowadzic na konto hypera, a reszte przecpac ]
po co dawać coś hyperowi, wszystko przećpać
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
one love
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.