Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
http://pokazywarka.pl/heroina/
;-)
[wstawiłam nowego linka - v.]
xzx
Alkoholizm to powolanie!
za to fajnie swiecisz przykladem czego NIE robic aby tak skonczyc :-) tj nie napierdalac ciagow przedewszystkim i nie dopuszczac do rosniecia tolerki
[quote="popjerdol"]
za to fajnie swiecisz przykladem czego NIE robic aby tak skonczyc ]
Nie wydaje mi się, żeby to było takie łatwe i oczywiste.
Alkoholizm to powolanie!
Hurra, diese Welt geht unter
To calkiem dobry pomysl, moznaby sie zgadac z jakims monarem, czy inna instytucja jako sponsorem, opracowac to ladnie, wydac i kosic kase(czesc odprowadzic na konto hypera, a reszte przecpac ]
po co dawać coś hyperowi, wszystko przećpać
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
one love
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).