Yuzek pisze: "jestem dzięciołem ale ziemnym"
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Albo patrzy się na zamarzniętą ulicę i "Tyyy, to tu jest tak mokro?!" -mj
"Idziemy na garaże.. Jjjjjjakie garaże..?" mj
"Cco robisz? .. liczysz konie? " mj
"Allle ssssie zzzz bzzz zzzbzzz E?" mj
"Tak ich kocham że wszystkim im bym mógł obciągnąć" kolega pierwszy raz na mefie oglądając jakiś teledysk, później przyznał się że jest bi :D
"-Family hug?
-Family fuck? :D " Meph
Tego wszystkiego nie idzie zapamiętać, po mj co chwila pada śmieszne wyrażenie ale kto by to zapisywał.. :)
"to jest najlepszy dzień w moim życiu" przypałogenny kumpel po swoim pierwszym mefieniu
"Tak ich kocham że wszystkim im bym mógł obciągnąć" kolega pierwszy raz na mefie oglądając jakiś teledysk, później przyznał się że jest bi :D
Ja chcę purpurowy rower!
- Widzę.
- Ależ ty zimny jak analityk.
(LSD)
"jestem dzięciołem ale ziemnym"
Hermann Hesse
kiedyś, początki palenia, mieliśmy taki a'la rytuał w którym jeden kumpel podnosił się z miejsca kiedyśmy już zajebani byli i mówił 'bo ja chciałem ogłosić, że my tu narkotyki palimy, żeby nikt nie miał pretensji że nie wiedział czy co..'
na pewnej posiadówie, zajebany jego pies wpierdalał kasztany ze stołu.
miks wyszedł taki, na tej imprezie:
'Bo ja chciałem ogłosić, że.. pies znowu opierdolił kasztanek.'
'Dziady! Kupce! Żydy! Wypierdalać na bazar! Lichwę uprawiać!'
- kumpel się polazł odlać i go kolejka ominęła, mj.
'Zamknij browar bo piździ' zibensy
'Spacerowa mi w lewo spierdoliła' zibeny (spacerowa to taka pewna długa ulica przez środek lasu prowadząca, po którym to lesie zgrzybieni spacerowaliśmy)
nic śmiesznego, lecz zajebiście obrazowy cytat z tych samych grzybów, bo mi sie przypomniało:
kumple znikli na pół godziny jakieś, ja z ziomkiem podziwialiśmy obraz lasu i jakieś tam rozkminy, nagle kumple wracają:
- gdzie byliście?
- smsa pisaliśmy
pytanie - co to jest ciśnienie?
- dawaj rozpalaj
- no zaraz
- no dawaj rozpalaj rozpalaj
- ale czekamy na O.
- to weź chociaż nabij
- gdzie jest R.? (R - typ co bake niósł)
- no przy latarni, jakieś 100 metrów
- ja pierdolę, 100 metrów...
- idzie, idzie
- kto idzie?
- kolejka idzie - pal
Y- Niedobrze mi
Ja- Tylko nie rzygaj mi w pokoju
Y- Dobra
Ja (wymiotuje)- Kurwa...
[MJ, alko]
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.