Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Czyli jest tak jak pisalem wyzej. Jak benzo iv lub im to tylko ze szkla! Szkoda zyl i wkurwiania sie, ze nie robi jak powinno jak sie z tabletek przerabia.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
No, pisaliśmy to tutaj multum razy. Gra niewarta świeczki. Fetyszyści igły wiedzą swoje.
Podobno jedyny wyjątek to midazolam w miksie z opio, ale też trzeba mieć opio w zastrzyku (ja np. nie mam zamiaru bawić się w przerabianie bupry, a do ampułek z morfiną nie mam niestety teraz dojścia).
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barczysko »
sory ze zasmiecam ale nie wiedzialem dokogo z tym isc,macie pomysl jak zeobic z tabletki roztwor do injekcji podskornych,nie chodzi mi o benzo tylko o clenbuterol(czesc z was pewnie wie co to jest)jedna tabletka 0,04mg na jeden strzal.pozdro
Uwaga! Użytkownik barczysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Clena sie je, a nie wstrzykuje podskornie. Chyba, ze o czyms nie wiem. Nawet jak jest to mozliwe i skuteczniejsze o podania doustnego ja bym sie w to nie bawil.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barczysko »
wiem ze sie je ale teraz jest taki specyfik w plynie polaczenie clena z jahambina do wstrzykiwania podskornie eby miejscowo spalic tluszcz tylko w polsce narazie niedostepny a ze stanow w hooj drogi,juz mnie meczy dieta i aero szesciopak juz prawie jest tylko na dole brzucha jest taka jebana falda krorej nie moge sie pozbyc a nie chce juz tracic wagi.pozdr
ps.sprawdz poczte
Uwaga! Użytkownik barczysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
Jest pytanie ;)
Czy ktoś z Was odczuwa szczypanie podczas podawania rolek w kanał.
Dzisiaj pierwszy raz dostałem w szkle i jakiej strasznie nie przyjemne uczucie przy podawaniu. W żyle byłem na 100%, bo jeszcze sprawdzałem NaCl i nic nie szczypało. Przy okazji powiem, że trochę jestem rozczarowany. Wziąłem sobie powolutku podając 1ml i po chwili drugi mililitr i liczyłem na jakieś mocne przyciśnięcie w klatce piersiowej jak po majce, ale chujnia, a jak w tabletkach biorę do 15-20 mg mnie luzuje, bo nie nadużywam. a teraz po 40 minutach od podania zaczynam czuć tylko senność. Może w sobotę walnę 3ml.

PS da się z majką w jednej strzykawce zmixować rolkę i majkę? / ew. tramal ( bo też mam w szkle), albo z innymi benzo wcześniej oralnie

o i jeszcze jedno o ile napisane jest, że można podawać I.V i I.M, ale nie ma nic o S.C ( a ja jestem zwolennikiem s.c - czy jeśli nie ma o podskórnym nic napisane to znaczy, że ewidentnie tak nie można podawać?
i jeszcze było by jedno do Was specjalistów, ampułki są takie brązowe, chyba światłoczułe to w ciągu powiedzmy trzymane przez 24h w strzykawce straci na jakość?

Sorry za ilość pytaniń ;), ale Pozdro dla wszystkich
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010 przez Vai, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3449 / 122 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Czemu rozpuszczanie benzo typu diazepam w glikolu propylenowym nie jest lepsze od rozpuszczania w alkoholu? Przecież glikol iv nie szkodzi, a rozpuszcza się w tym pięknie. Zawsze jak ludzie robią z glikolem p., to dodają do tego jeszcze spiryt. Po co?
  • 189 / / 0
rozumiem że wszystkie bezno można podac iv nawet cloranxen(klorazepat)? bo akurat taki tylko mam

zawartość procz klorazepanu :
węglan potasu bezwodny
chlorek potasu,
laktoza,
żółcień chinolinowa z wodorotlenkiem glinu,
stearynian magnezu,
talk,
celuloza mikrokrystaliczna

To jak, można działać ? :diabolic:
  • 983 / 15 / 0
Można ale po chuj?
Nie wiem czy akurat to benzo i nie chce mi się sprawdzać.
Wiem tyle, że midazolam na pewno można bezproblemowo wciągać do nosa i robić zastrzyki, bo rozpuszcza się w wodzie.
Mam zapas klonów od których jestem uzależniony, gdyby ludzie pisali, że tak działa lepiej itp to przez chwilę nie zastanowiłbym się tylko pobiegł po strzykawkę.
  • 189 / / 0
Proszę niech mi ktoś odpisze czy można dać cloranxen(klorazepat) w kanal.
ok wyczytałem ze da się ^_^

teraz, niech ktoś cierpliwy wytłumaczy mi jak rozpuścić tabletki w wodzie i przefiltrować?
np. 2tabs rozkruszyć i na łyżeczkę z wodą wymieszać , włożyć do pompki watę i ciągnąc to z łyżki?
mam igły 0,9 0,8 i 0,4 - która najlepiej? i ile wody użyć do tych tabsów?

proszę o wyrozumiałość jestem zielony w tym temacie i to będzie mój 1raz iv , nawet już obczaiłem gdzie mam zastawki w żyłach %-D i czekam cierpliwe na odpowiedz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.