Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
NiezdrowyAntoś pisze:
moze starej gwardii sie spodoba taki agresywny skurwysynek...
Przeszło ci przez myśl, że na starej gwardii może zrobić wrażenie gruppie głupiego ćpunka z Anglii?

A na co w miare pospolitego mozna dostać recke na baclo? (składnia tego zdania jest conajmniej podejrzana, ale kumacie chyba?)
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tom tom »
Na bol plecow to wyhaczylem .. Mr. Doc do mnie ze jest zbyt toksyczny przepisze nowszy lek .. no wiec bez wahania powiedzialem zeby zapisal te dwa na odzielnych reckach bo jezeli ten nowszy okaze sie nieskuteczny to zazyje baclo bo zazywalem i byl skuteczny i po sprawie a tego nowszego nie wykupilem .. :P pozdrowka
Uwaga! Użytkownik Tom tom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja poszedlem do lekarza rodzinnego i powiedzialem czy przy okazji jak mi wypisuje nasen moze prze[pisac dla starej baclo bo potrzebuje. tyle
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 66 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mycek »
a ja mam pytanie: na żółtą receptę takie cudo? :D
co to jest ta "żółta recepta"?
Uwaga! Użytkownik Mycek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
mam ze sobą pojemniczek baclo-zabrałem na "wygnanie"50tab.x25mg-tak sobie czytam i widze że taka rozsadną dawka na 1raz jest75mg.A chciałbym dowiedzieć się jak sorawa z samopoczuciem dnia nastepnego wyglada.
  • 2179 / 31 / 0
łaczył ktoś baclo z dipherganem? Bo kiedys pamietam miałem mdłosci a coś musze zrobić z tymi tabletkami ;]
Hidden Mefedron User
  • 1384 / 14 / 0
też coś musze z nimi zrobić.4(x25mg)zjem właśnie teraz-powinno pomoc na sen-bo coś czuje bede miał z nim problem ^_^
Huj mam palenie, piwka. Obym tylko się nie rzucił na to co tak mnie korci %-D
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Stefan »
skopiuje swoj post z innego dzialu:
haha, bandziorku, jak nie jadles wczesniej baclo, to po takiej dawce [125mg] przespisz caly nastepny dzien;] ja tak mialem. btw, baclo jest dobre na sen, 25 mg i ladnie sie spi.
(...)
baclofen to scierwo, tylko siusiu po tym sie chce. lezysz, robisz sie senny i nagle budzisz sie 12 godzin pozniej. rekreacyjnie nie polecam. ja mialem paczke 50x25mg. tylko raz wzialem 100mg naraz, ale przespalem kilkanascie godzin, zawroty glowy itp. ale jak nie mozna zasnac, a pod reka nie ma benzo, to mozna sobie brac 1 tabletke. naszczecie juz nie mam tego gowna,.
  • 1384 / 14 / 0
no faza mało satysfakcjonująca jak dla mnie.no ale co tam usnąłem jak dziecko a o to właśnie chodziło-całkiem sie dobrze zajebałem MJ(jaram13lat już dośc"intensywnie więc łatwo mi to nie przychodzi),troche zawrotów głowy-wziąłem125mg o godz18-usnąłem ok24,wstałęm o8-odlałem się i spałem do 12,wiec efekt zamierzony osiągnąłem ;-)
szkoda tylko że lekko się zawiodłem jezeli chodzi o działanie-wystąpiło tylko lekkie uspokojenie,lekkie rozluznienie mieśni.lepiej się spało,lekkie zawroty głowy-nic ciekawego jednym słowem-choć mysle że gdyby połączyć działanie tak ze100mg.z jakimś stymulantem lub hujowym tramem-mogło by to na +wpłynąć na odczuwanie fazy.
Ogólnie dysponowałem też piwem i wódką ale absolutnie nie miałem ochoty na picie-wypiłem w tepie b.wolnym2piwka,trzecie zostało otwarte ale ja uderzyłem w kime biorąc z niego ze2łyki.
Ogólnie to nic ciekawego-ale z braku laku można się czasem spizgać baclofenem,tak żeby nudno nie było w dni "przerwy"od fety,opio,psychodelików-ot taka mała odmianka...
%-D
kórwa jestem ćpunem...nawet działanie hujowego baclofenu w jakimś sensie mi pasuje i pewnie czasem bede go ćpał,ale wysilać się,kombinować recek napewno na niego nie bede-jest tyle fajniejszych"lekarstw" %-D
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mihau »
Ja pierwszy i ostatni raz to wziąłem. Rano wziąłem tramca (jakieś 500 mg), popołudniu zapodalem 100 mg baclo (mój pierwszy raz) i rzygałem cały wieczór. Gdy wyrzygałem już wszystko co mogłem usnąłem. Następnego dnia śdniadanie koło 12.00, wyrzygałem je. Później przespałem cały dzień. Obudziłem się o 24.00. Wyspany dosyć. Co by znowu usnąć przywalilłem Dormicum i nastpęny dzień był już ''normalny'' ;/
Uwaga! Użytkownik Mihau nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.