NiezdrowyAntoś pisze:moze starej gwardii sie spodoba taki agresywny skurwysynek...
A na co w miare pospolitego mozna dostać recke na baclo? (składnia tego zdania jest conajmniej podejrzana, ale kumacie chyba?)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Od jutra rzucam.
a ja mam pytanie: na żółtą receptę takie cudo? :D
Huj mam palenie, piwka. Obym tylko się nie rzucił na to co tak mnie korci
haha, bandziorku, jak nie jadles wczesniej baclo, to po takiej dawce [125mg] przespisz caly nastepny dzien;] ja tak mialem. btw, baclo jest dobre na sen, 25 mg i ladnie sie spi.
(...)
baclofen to scierwo, tylko siusiu po tym sie chce. lezysz, robisz sie senny i nagle budzisz sie 12 godzin pozniej. rekreacyjnie nie polecam. ja mialem paczke 50x25mg. tylko raz wzialem 100mg naraz, ale przespalem kilkanascie godzin, zawroty glowy itp. ale jak nie mozna zasnac, a pod reka nie ma benzo, to mozna sobie brac 1 tabletke. naszczecie juz nie mam tego gowna,.
szkoda tylko że lekko się zawiodłem jezeli chodzi o działanie-wystąpiło tylko lekkie uspokojenie,lekkie rozluznienie mieśni.lepiej się spało,lekkie zawroty głowy-nic ciekawego jednym słowem-choć mysle że gdyby połączyć działanie tak ze100mg.z jakimś stymulantem lub hujowym tramem-mogło by to na +wpłynąć na odczuwanie fazy.
Ogólnie dysponowałem też piwem i wódką ale absolutnie nie miałem ochoty na picie-wypiłem w tepie b.wolnym2piwka,trzecie zostało otwarte ale ja uderzyłem w kime biorąc z niego ze2łyki.
Ogólnie to nic ciekawego-ale z braku laku można się czasem spizgać baclofenem,tak żeby nudno nie było w dni "przerwy"od fety,opio,psychodelików-ot taka mała odmianka...
kórwa jestem ćpunem...nawet działanie hujowego baclofenu w jakimś sensie mi pasuje i pewnie czasem bede go ćpał,ale wysilać się,kombinować recek napewno na niego nie bede-jest tyle fajniejszych"lekarstw"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.