Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5zł »
no najlepiej to nie ćpać ;D
albo samemu robić

ktos tam pisal zlota rade warto miec wagon ze soba ;)
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2010 przez 5zł, łącznie zmieniany 1 raz.
:pacman: :pacman: :pacman: :pacman:
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
5zł pisze:
no najlepiej to nie ćpać ;D
albo samemu robić
Tak i na 15m2 w pokoju będę miał box z konopiami, cały potrzebny sprzęt oraz substancje potrzebne do wyprodukowania np LSD, MDMA, amfetaminy i dajmy na to helu. Jeśli osoba lubuje się tylko w jednym narkotyku to w niektórych przypadkach mogłoby być to możliwe ale większość i tak lubi parę rzeczy.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lester »
wzialem kiedys 3 wory siuwaksu i kurwa kamienialo w fifce praktycznie od razu tak ze nie dalo sie uciagnac. ale wziales kilka buchow i bylo dobrze. potem musialem kruszyc i baty krecic :D
  • 438 / 12 / 0
Miałem podobnie. Temat był ewidentnie w czymś maczany bo jak dostałem to był mokrawy i trochę dziwnie pachniał. Gdy był palony wilgotny to właśnie zamieniał się w takie czarne twarde grudki ale gdy po jakimś czasie wyschnął to zamiast dziabać się na mniejsze bobki to sypał się jak drobniusieńki piach co wyglądało później na miał. Z resztą taką nazwę dostał. Działał normalnie jak średnie zioło.

• 294 / 5 / 0
było takie zioło z niecały rok temu jeśli dobrze kojarzę. od dwóch różnych źródeł takie dostałem i ponoć w innych miastach też było.

ziomek miał patent, że suszarką to traktował. mówił, że się potem normalnie paliło, ale na wadze ubywało jakieś 20%.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 438 / 12 / 0
Dokładnie jakoś ponad rok temu. Ze 14 miesięcy. I żebyś wiedział że ubywało 20% choć wagi dokładnej nie miałem bo tylko 0,0g.

• 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Kumpele ostatnio wzięły 2 sztuki speeda (bo gramami tego nazwać nie można...) za 40zł każda i dostały biały proszek, który śmierdział gównem za przeproszeniem. Dziewczyny chciały mnie poczęstować, ale tylko grzecznie odmówiłam. One wciągnęły i zamiast chodzić naćpane cały dzień, chodziły wkurwione. Straszne co dilerzy potrafią sprzedać niedoświadczonym. Z premedytacją wykorzystują niewiedzę.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
40 zł za sztukę pierdolonego ścierwa ? Hahaha.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Taa... Dlatego ścierwa nie jebię. Zresztą dilerzy u mnie to takie chuje, że szkoda słów. Dlatego wolę pójść do apteki. Przynajmniej wiem czym się truję i efekty są dokładnie takie, jakich oczekuję.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
gdyby czasem ludzie wiedzieli w jakiej cenie jest towar w hurcie to by pluli sobie w brode ze za taka kase dostaja tak malo.. ;)
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.